E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriCLK Holding'e Murat Çelik'ten geri alım teklifi---

CLK Holding'e Murat Çelik'ten geri alım teklifi

CLK Holding'e Murat Çelik'ten geri alım teklifi
04 Ağustos 2014 - 13:46 borsagundem.com

CLK Holding'in eski sahibi Murat Çelik, Evrensel Tarım Maden'i geri almak için yazılı teklif verdi

CLK Holding bünyesinde bulunan ve Şirketin eski sahibi Murat Çelik tarafından 12.495.000 TL bedelle CLK Holding'e satılan Evrensel Tarım Maden şirketine, Murat Çelik'ten yazılı olarak alım teklifi verildi. Murat Çelik'in noter aracılığıyla CLK Holding'e gönderdiği satın alma teklifinde fiyat 12.500.000 TL olarak açıklandı. CLK Holding'den KAP'a yapılan açıklamada ödeme koşullarında anlaşılması durumunda teklifin olumlu olarak kabul edildiği bildirildi.

Bilindiği üzere CLK Holding'i Murat Çelik'ten satın alan Ayhan Öztürk, 20/06/2014 tarihinde KAP'a gönderdiği açıklamada, CLK Holding tarafından 09/10/2013 tarihinde 12.495.000 TL'ye o dönemdeki yönetim kurulu tarafından satın alınan Evrensel Tarım Maden Gıda İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 'nin değerinin yeniden hesaplanmasına gerek duyulduğu, yeniden değerleme yaptırıldıktan sonra CLK Holding'in bir mağduriyetinin tespit edilmesi durumunda o dönemki yönetim kurulu üyeleri  Murat Çelik, Funda Çelik, Atilla Aakbulut, Namık Kemal Kemer ve Ali Lütfü Ethem Kadırgan hakkında Cumhuriyet Savcılıkları, T.C. Mahkemeleri ve Sermaye Piyasası Kurulu başta olmak üzere her  türlü yasal zeminde  gerekli girişimlere derhal başlanacağı bildirilmişti.

CLK Holding'den KAP'a yapılan bugünkü açıklama ise şöyle:

''Şirketimiz eski Yönetim Kurulu Başkanı ve eski ana hissedarı Sayın Murat Çelik, Evrensel Tarım Maden Gıda İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş.' nin  12.500.000TL bedel ile satın almak istediğini  noter kanalıyla yazılı olarak bildirmiştir. Satın alma teklifi ektedir. Şirketimiz Yönetim Kurulu ödeme koşullarında anlaşılması durumunda ilgili teklifi olumlu olarak kabul etmektedir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VATANSEVER 04 Ağustos 2014 17:45

    CLK DOLANDIRICI TİLKİLERİN SOFRASI

  • inanmam04 Ağustos 2014 15:06

    burdaki açıklama normalde doğru gibi gözüküyor ama ben inanmam. çünkü şahısların tecrübesi ve geçmişi belli. ÇLK holding bünyesine alırken 12,500,000 TL ödenmiş. Bu rakamın ne kadarı fiilen ödeme oldu, ne kadarı açıktan oldu kimse bilmyior?. Borsadaki dolandırıcılıklar artık kasıtlı haberler (içinde dolandırıcılık olan suni haber) yapılarak sanki o fiyatmış gibi, sanki ederi oymuş da şeffaf iş yapılıyormuş süsü verilerek yapılıyor. SPK bu açıklamanın gerçeklerini ve detaylarının izini sürmeli. Açıktan para alış-verişi olmuş mu bunu da araştırmalı. MASAK devreye girmeli.

  • ky04 Ağustos 2014 14:42

    M Ç ve A Ö danışıklı döğüş yapıyorlar.Akıllarınca SPK YA şirin gözükecekler