E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBorsa İstanbul’da A1 Capital eğitim izdihamı!---

Borsa İstanbul’da A1 Capital eğitim izdihamı!

Borsa İstanbul’da A1 Capital eğitim izdihamı!
20 Mart 2018 - 18:32 borsagundem.com

Ünlü aracı kurumun İstinye’de düzenlediği eğitimde sektörün kalbi Borsa İstanbul Konferans Salonu doldu, taştı,…

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasalarının önde gelen kurumlarından A1 Capital’in finansal okuryazarlığı artırmak adına başlattığı eğitim seferberliğine ev sahipliği yapan Borsa İstanbul, hafta sonu doldu, üstelik taştı!
Borsayı anlatmak, piyasa sırlarını vermek adına İzmir’de başlayan yatırımcılarla buluşma etkinlikleri İstinye’de devam etti.

17 Mart Cumartesi günü Borsa İstanbul Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ücretsiz eğitime katılım çok yüksek oldu. Öyle ki 280 kişilik salonda yetmedi, anında ilave düzenlemelerle eğitimi 308 kişi izledi. Büyük bir dikkat ve heyecanla…

Program çerçevesinde ilk olarak analist Yunus Şahin, temel analizi ve şirket bilançosu okumanın püf noktalarını anlattı. Kurumsal Finansman Müdürü Hüseyin Güler, şirketlerin değerlenmesinde ucuz mu pahalı mı olduğunun nasıl ortaya çıktığını anlaşılır bir dille, örneklerle izah etti. Güler halka arzlar konusuna da detaylarıyla değindi.

A1 Capital Genel Müdür Yardımcısı Tuna Çetinkaya ise VİOP’u anlattı. İşlem yaparken dikkat edilmesi gerekenleri sıralayan Çetinkaya, nasıl para kazanılır, hangi risklerde para kaybedilir noktasında önemli bilgiler verdi.

Eğitimin final konuşmacısı ise A1 Capital Direktörü Belgin Maviş’di. Maviş sunumunda, yılların tecrübesiyle, piyasaların geldiği yeri, son dönemdeki gelişmeleri, ürünleri işledi. Başta hisseler, borsa yatırımcısı olmak isteyenlere ihtiyaç duyacakları sırları söyledi.

Keyifli geçen, katılımcıların büyük ilgisi karşısında çok mutlu olduklarını ifade eden A1 Capital yetkilileri, “Borsa İstanbul bünyesinden gerçekleştirilen eğitimlerde  konferans salonunu dolduran ilk kurum olduk. Salon 280 kişi ama 308 kişiyi ağırladık. Hem Borsa İstanbul hem de yatırımcılar çok memnun kaldı” diye konuştu.   

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)