E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBorsa gelişmeleri fiyatlayacak---

Borsa gelişmeleri fiyatlayacak

Borsa gelişmeleri fiyatlayacak
23 Temmuz 2014 - 09:17 borsagundem.com

Borsa İstanbul, jeopolitik gelişmelerin yanısıra bilanço beklentilerini fiyatlamaya başladı

Şeker Yatırım tarafından hazırlanan günlük bülten:
   
"Bilanço beklentilerinin desteğiyle güne pozitif başlayan Borsa İstanbul, beklentilere paralel
açıklanan ABD Haziran ayı enflasyon verisinden sonra döviz kurlarında gerileme görülse de gün içerisinde dalgalı seyrini sürdürdü ve günü %0,31 yükselişle 82.531 puandan kapattı.

Bankacılık endeksindeki yükseliş ise %0,74 oldu. Ağırlıklı olarak jeopolitik gelişmeler piyasalar açısından gündemi oluştururken, önemli iç gündem maddesi olarak da yarın açıklanacak olan Enflasyon raporu bulunuyor. Dün açıklanan veriler arasında ABD Haziran ayı tüfe rakamı beklentilere paralel, ABD Haziran ayı ikinci el konut satışları verisi de beklentilerin üzerinde açıklandı. Bugün yurt içinde önemli bir veri açıklaması bulunmazken, yurt dışında Euro Bölgesi Temmuz ayı tüketici güveni verisi (piyasa beklentisi: -7.4) bulunuyor.

Bugün açılışta Borsa İstanbul’un, bilanço beklentilerinin desteğinin yanında, dünkü kapanışına oranla hafif gerileyen ham petrol fiyatları ve döviz kurlarını da dikkate alarak güne yatay bir hareketle başlamasını ve gün içerisinde döviz kurları, ham petrol fiyatları ve yurt dışı borsalardaki seyir ile birlikte jeopolitik gelişmeleri fiyatlamaya devam etmesini bekliyoruz.''
ŞEKER YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)