E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBİST'te yükselen hisse neredeyse yok!---

BİST'te yükselen hisse neredeyse yok!

BİST'te yükselen hisse neredeyse yok!
24 Temmuz 2018 - 14:28 borsagundem.com

Merkez Bankası'nın faizi yüzde 17.75'te sabit bırakması ile birlikte hisse piyasasına sert satışlar gelmeye başladı

Borsa İstanbul'un kaderi değişmedi. Geçtiğimiz haftalarda yabancı satışı ile karşılaşan ve 88 bin puanın altında gerileyen BİST bugün Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklamasıyla kazançlarını yine sildi.

96 bin puan seviyelerine kadar yükselen Borsa İstanbul, Merkez Bankası'nın faiz tarafında ters köşe yapmasıyla birlikte tekrardan 92 bin puana geriledi. 

Borsa İstanbul'da ise neredeyse yükselen hisse kalmadı. 354 hissenin işlem gördüğü BİST'te sadece 24 hisse yükselişteyken 330 Hisse düşüş seyrine geçti.

İŞTE BİST'TEKİ HİSSELERİN DURUMU

Dolar sert yükseldi

Borsa İstanbul faiz kararı sonrası çöktü

Merkez faizi sabit tuttu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ramo24 Temmuz 2018 20:36

    yeni sistem sağolsun. para tek kişiye bağlandı.

  • YORUMCU24 Temmuz 2018 15:42

    ekonomide ve piyasalarda duygusallığa yer yoktur, merkez piyasanın beklentilerine göre hareket etmek zorundadır, arttırmadı da ne oldu cebimizdeki para dolara karşı eridi, fakirleştik, bu ne demek biliyormusunuz, artık bankalarımız yurtdışında kolay kolay kredi yani para alamayacaklar, alamayınca da piyasa ya kredi veremeyecekler, verseler de yüksek faizlerle vermek zorunda kalacaklar, hal böyle olunca üretim olmaz, işsizlik artar, insanlar harcayacak para bulamazlar, şimdi ne olacak meez 100 baz puan artırırken 200 baz puan arttırmak zorunda kalacak, piyasaların dini imanı ve vicdanı hele ki acıması hi. yoktur, piyasalar yukarıdan emir talimatla yönetilmez hele ki bağımsız olmayan bir mb ülkesine yabancı sermaye çekemez, enfeksiyon kapmışsanız antibiyotik kullanmak zorundasınız, ancak doktor olmayan biri ya bu ilacı alma sana yaramaz derse yanlış yapmış olur...

  • demirkan 24 Temmuz 2018 19:01

    FAİZ ARTTIRSAYDI CEBİMİZDEN PARA ÇIKMAYACAKMIY DI?. DOLAR ARTARSA İHRACATLA. GERİ DÖNER.

  • deniz24 Temmuz 2018 15:38

    reis vurdu gooll oldu. yeni Türkiye paramız hergün değer kaybediyor.

  • sıradan biri24 Temmuz 2018 16:45

    alp diyelim ki bu arkadaş akşamdan kaldı... faiz yükselmedi, dolar fırladı buna sevinelim mi? beyninin hangi tarafını kullanıyorsun sen arkadaş?

  • alp24 Temmuz 2018 15:44

    AKŞAMDANMI KALDIN BE ADAM FAİZYÜKSELMEDİ..

  • misafir24 Temmuz 2018 15:21

    sevgili alp. kimse artsında orada kalsın demiyor. politik konusmayın lutfen. artırırsın piyasanın gazını alırsın. zamanı gelince de indirirsin. dolar her cıkısında 5 otesi için guc topluyor.

  • alp24 Temmuz 2018 14:48

    iyidir.... faizin artmasınamı seviineceksiniz....yuhbe...buna dağdaki çobanlar güler gerçi sizde okumuş çobansınız...deli TRAMP bile faiz artırmayın diyor...size ne oluyor...

  • .......24 Temmuz 2018 20:57

    Gul gibi damadi 5 dakkada harcadiniz be yaziklar olsun size sizin gibilere

  • pala remzi24 Temmuz 2018 16:25

    tamamda tahvil faizleri arttı**ne olacak şimdi, ...döviz % 3 gi,bi zıpladı ne olacak şimdi..faiz artardı güç kazanırdın ki kazanabilirdin şimdi ne oldu ilk test çöktü....faizler artmasın tabi kim ister ama memleketin durumu bu...şimdi hem tahvil faizleri artıyor daha kötü hemde döviz..borsada çöküşte..istenen buki böyle karar aldılar..ama yeni ekonomik kurul ilk testinde çöktü...ilk intiba çok önemliydi..çöktü...şimdi ne olacak..bi şey olmayacak garip gureba sürünmeye devam..

  • iso24 Temmuz 2018 15:33

    ABD'de enflasyon %1.5 kardeş... Senin yazdığın şuna benzemiş. "abd'nin 2 trilyon $ borcu var bizim 400 milyar $ demek bizim ekonomimiz daha iyi" hoş gerçi ülkenin %50'si bu kapasitede yapacak bir şey yok

  • alp24 Temmuz 2018 14:39

    GELSİN..HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL NORMALDE BORSASININ KARŞITI FAİZDİR NELERE SEVİNİYORUZ NELERE ÜZÜLÜYORUZ...BORSA GÜNDEM ..MADEM EĞİTİCİ BASIN DİYE ÖVÜNÜYORSUNUZ BUNUDA YAZ MİLLET UYANSIN