E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST-100 güne nasıl başlayacak?---

BİST-100 güne nasıl başlayacak?

BİST-100 güne nasıl başlayacak?
27 Nisan 2016 - 09:11 borsagundem.com

Şeker Yatırım teknik analizinde, Borsa İstanbul'un güne alıcılı başlayacağı, sonrasında ise gelen kar satışlarını karşılama çabası içinde olacağı öngörüldü

Dün yurt dışı piyasalarda karışık bir seyir hakim olmasına rağmen Borsa İstanbul, TCMB’nin açıkladığı yılın ikinci enflasyon raporunda hedefi değiştirmezken toplantı sonrası yapılan soru cevap bölümünde para politikasındaki ölçülü sadeleştirme adımlarının devam edeceğini ifade etmesi sonrasında döviz ve faiz de görülen geri çekilmeye paralel yükseldi. BIST 100 endeksi yurt dışı piyasalardan pozitif ayrışarak % 0.76 artış ile 85.756 puandan kapandı. BIST Banka Endeksi %2.25 yükselirken BIST Sanayi Endeksi’nin %0.39 gerilediği görüldü. Global piyasalardaki karışık seyir Fed toplantısı öncesi devam ediyor. Borsa İstanbul’un güne dünün devamı olarak alıcılı bir seyir ile başlayacağını sonrasında ise gelen kar satışlarını karşılama çabası içinde olacağını düşünüyoruz.

ŞEKER YATIRIM

Günün önemli şirket haberleri-27.04/2016

 

BİST'te yükselişin hız kazanması o seviyeye bağlı

 

Şirket haberleri ve tavsiyeleri- 27.04.2016

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)