E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım: Akıncı Üssü kapatılıyor---

Binali Yıldırım: Akıncı Üssü kapatılıyor

Binali Yıldırım: Akıncı Üssü kapatılıyor
29 Temmuz 2016 - 14:56 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, Akıncı Üssü'nün kapatılacağını açıkladı

Başbakan Yıldırım, "Kazan Meydanı'ndan herkese ilan ediyorum. Hainlerin yuvalandığı o hain Akıncı Üssü kapatılacaktır ve orası şehitlerimizin anısının yaşatılacağı bir yer haline getirilecek." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Akıncı Üssü’nün bulunduğu Kazan’da konuştu. Yıldırım, "Sizler tek yürek oldunuz, tek bilek oldunuz, darbecilerin önünde dimdik durdunuz. Şimdi buradan, Kazan Meydanı'ndan bütün herkese ilan ediyorum. Hainlerin yuvalandığı o hain Akıncı Üssü kapatılacaktır ve orası şehitlerimizin anısının yaşatılacağı bir yer haline getirilecek" dedi.

"BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİZ"

Başbakan Yıldırım, "Bu milletin canından, kanından, dişinden tırnağından artırarak verdiği paralarla alınan o tanklar, o uçaklar, o helikopterlerden bombaları, mermileri acımasızca sizin üzerinize atanların hesabını soracağız, burunlarından fitil fitil getireceğiz" diye konuştu.

"O TERÖRİST BAŞINI İLLA DA GETİRECEĞİZ"

Fetullah Gülen'in Türkiye'ye getirilmesiyle ilgili Yıldırım, "Şunu bilmenizi istiyorum, bu aziz vatanı, bu aziz milleti bölmeye, parçalamaya hiç ama hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Bu darbenin sorumlusu Amerika'daki o terörist başını illa da getireceğiz, Türkiye'ye getireceğiz." dedi.

"TANKLARIN ÇIKTIĞI BÜTÜN KIŞLALARI KAPATACAĞIZ"

Yıldrım, "Tankların çıktığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatıyoruz, oralar piknik alanı olacak. Tankların Ankara ve İstanbul'da ne işi var. Onların yeri dümanların olduğu mevzilerdir."

Akıncılar artık hayalet üs

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş29 Temmuz 2016 15:30

    büyük yanlış yapılıyor.neden kapatılıyor.mecliste bombalandı.onuda mı kapatmak gerekir mi. bombalanan her yeri kapatırsanız FETÖ nün çirkin emellerine hizmet etmiş olursunuz. lütfen kapatmayın. daha da büyütün ve daha da modernleitirin.

  • FATİH İSLAMBUL29 Temmuz 2016 15:09

    Allah razı olsun isabetli bir karar ALLAH ŞEHİTLERİMİZE GANİ GANİ RAHMET EYLESİN YARALILARIMIZA AÇİL ŞİFALAR İHSAN EYLESİN.