E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBanka hisseleri sert darbe aldı---

Banka hisseleri sert darbe aldı

Banka hisseleri sert darbe aldı
24 Temmuz 2018 - 14:23 borsagundem.com

Merkez'in faizi sabit tutması ile birlikte banka hisselerine hızlı satışlar gelmeye başladı

Banka hisselerine ağır satışlar gelmeye başladı. Kabinenin kurulmasının ardından düşüş trendinde olan banka hisseleri Merkez Bankası'nın faizi sabit bırakması ile Borsa İstanbul'daki sert düşüşe paralel olarak geriledi.

Bankacılık hisselerine gelen satışla birlikte bankacılık endeksi yüzde 6'ya yakın değer kaybetti. Merkez Bankası faizi yüzde 17.75'te sabit tuttu. Piyasanın beklentisi 100-125 baz puan aralığında faiz artışıydı. 

İŞTE BİST'TE İŞLEM GÖREN BANKA HİSSELERİ

Merkez faizi sabit tuttu

Dolar sert yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • POLAT ALEMDAR24 Temmuz 2018 18:42

    tüm hisse senetleri dolar bazında 2008 krizideki fiyatlardan daha ucuz.bence malınızı panikleyin kaptırmayın.doların 7 TL olması gerek ki yabancı parasını faize yatırsın sizler eğer 7 TL olacağına inanıyor ise veya geçeğine o zaman gidin dolar alın.milletin bu fiyattan eline dövizi verecekler hepsi paniklletip sattırdıkları hisse senetlerine yakında yabancılar gireceklerdir.malınızı kaptırmayın derim.

  • Bika25 Temmuz 2018 01:11

    Akıllı yatırımcı yumurtaları aynı sepete koymaz, Türkiye'nin ekonomi kurmaylarının basiretinden şüphe edildiği ortamda döviz ve ihracat ağırlıklı çalışan borsa hisselerinden vazgeçilmez, banka hisseleri büyük risktir.

  • köfteci24 Temmuz 2018 21:50

    7 tl olunca batacaz . sen ne içiyon sonunu düşün biraz . bırak polat alemdarlığı o filmlerde sonunu düşünemez kahraman olamaz muhabbetini

  • YORUMCU24 Temmuz 2018 16:09

    yapmayın, yazıktır, günahtır, piyasayla inatlaşılmaz, bir ülkede MB nin bağımsızlığı sorgulanmaya başlamışsa ağzınızla kuş tutsanız yabancı sermaye çekemezsiniz.... sizin tuzunuz kuru olabilir dolar zengini olabilirsiniz ama vatandaşın anasını ağlatmaya hakkınız yoktur....

  • Tufan24 Temmuz 2018 14:42

    Adamlar oyununu onlardan iyi oynayamıyoruz doğal olarak. Ama bu kadar kötü oynamaya da gerek yok. Öyle de faiz böyle de faiz ödüyorsun. Allah herkesi bu faiz döviz belasından kurtarsın inşallah.