E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBalbay'ın koğuşuna konuldular---

Balbay'ın koğuşuna konuldular

Balbay'ın koğuşuna konuldular
29 Ocak 2015 - 05:45 borsagundem.com

Eski TİB Başkanvekili Şen ve diğer şüphelilerin, CHP İzmir Milletvekili Balbay'ın tutukluyken kaldığı koğuşa konuldukları bildirildi

Kriptolu telefonların dinlenildiği iddiasıyla yürütülen soruşturmada tutuklanan eski TİB Başkanvekili Osman Nihat Şen ve diğer şüphelilerin, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın, Ergenekon davası kapsamında tutuklu yargılanırken kaldığı koğuşa konuldukları bildirildi. Mesut Hasan Benli'nin Hürriyet'teki haberine göre Şen ve diğer şüphelilerin Sincan Cezaevi’nde, Sincan L1 cezaevindeki F-6 koğuşunda Balbay’ın cezaevinde çıkarken bıraktığı televizyon ve buzdolabını kullandıkları belirtildi.

Şen’in avukatı Nihad Karslı, “Şen ve diğer şüphelilere hakkındaki suçlamalar devlete karşı suçlar kapsamında olduğu için bu koğuşa konulmuşlar. Normalde bu kişiler memur oldukları için şartları daha iyi olan memur koğuşuna konulması gerekiyordu. Şen ve diğer şüphelilerin Balbay’ın koğuşuna yerleştirmeleri manidar bir durum oluşturduğu da bir gerçek. Bu koğuş, Balbay tahliye olduktan sonra cezaevi idaresi tarafından kapatılmış, boş kalmış. Şimdi de benim müvekkilim ve diğer şüpheliler kalıyor” dedi. Avukat Karslı, Şen ile bir cezaevi yetkilisi arasında geçen ilginç bir diyaloğu da aktararak şunları belirtti:  “Osman beyin aktardığına göre, müvekkile bir cezaevi yetkilisi ‘suçunuz ne’ diye sormuştu. Osman bey de ‘Neyle suçlandığımızı bilmiyorum’ yanıtını vermiş. Bunun üzerine cezaevi yetkilisi de ‘Balbay’da bu koğuşta kalıyordu, o da suçum ne diyordu. Ancak beş buçuk sene yattı’ demiş.” 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)