E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAvrupa borsalarında sınırlı yükseliş---

Avrupa borsalarında sınırlı yükseliş

Avrupa borsalarında sınırlı yükseliş
07 Aralık 2017 - 20:39 borsagundem.com

Avrupa hisse senedi piyasaları dalgalı bir seyirle geçirdiği günü küçük çaplı bir yükselişle tamamlamayı başardı.

BORSAGUNDEM.COM

Avrupa hisse senedi piyasaları dalgalı bir seyirle geçirdiği günü küçük çaplı bir yükselişle tamamlamayı başardı. İngiltere hisse senedi piyasaları sterlindeki yükselişin etkisiyle bu yükselişe ayak uyduramadı.
Avrupa borsalarının göstergesi niteliğindeki STOXX 600 endeksi yüzde 0.03 oranında yükselişle 386.41 puandan günü tamamlarken, Almanya DAX endeksi yüzde 0.4, Fransa CAC 40 endeksi yüzde 0.2 oranında yükseldi. İngiltere'de ise FTSE 100 endeksi yüzde 0.4 değer kaybetti.

Avrupa piyasalarında yatırımcılar bugün açıklanan Euro Bölgesi büyüme verilerinin olumlu görünümünün etkisinde alıma geçtiler.Ayrıca Brext görüşmelerine dair gelişmeler de yatırımcıların ilgi odağında yer aldı. Çözülmemiş 3 sorundan en önemlisi olan İrlanda sınırı konusunda Pazar akşamına kadar çözüm bulunması gerekiyor.

İngiltere Başbakanı Theresa May, İrlanda sınırı konusunda yeni bir tasarı üzerinde çalışıyor. Tasarının bugün İrlanda Başbakanına sunulması bekleniyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)