E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Malaga maçında sahada bayıldı---

Arda Malaga maçında sahada bayıldı

Arda Malaga maçında sahada bayıldı
22 Kasım 2014 - 19:52 borsagundem.com

Atletico Madrid'de forma giyen Milli oyuncu Arda Turan, Malaga mücadelesinde baygınlık geçirdi.

İspanya La Liga'nın 12. hafta mücadelesinde Malaga ile karşı karşıya gelen Atletico Madrid'de, milli oyuncumuz Arda Turan korkutan bir sakatlık yaşadı. Mücadelenin 19. dakikasında yerde seken topa kafa ile müdahale etmeye çalışan Arda, Malaga'dan Antunes'ın tekmesi ile yerde kaldı. Sert müdahalenin ardından bir süre baygınlık geçiren ve burnu kanayan yıldız oyuncu, sağlık ekibinin müdahalesi ile kendine gelebildi.

Bu pozisyonda maçın hakemi Fernando Teixeira'nın devam kararı vermesi büyük tepki toplarken, Atletico Madridli oyuncular da, Malagalı futbolculara daha sakin olmaları yönünde telkinlerde bulundu. Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren agresif bir görüntüde olan Malaga'da oyuncuların müdahaleleri ile birçok kez Atletico Madridli oyuncular yerde kaldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serkan ç23 Kasım 2014 00:24

    yusuf iyi hoş söylüyorsun da futbol takım oyunudur. Tek başına takımı sürüklemek zor artık. Arda Türkiye nin en önemli futbolcusudur.

  • yusuf yıldız22 Kasım 2014 21:40

    2 senedir madridde harika oynayan arda milli maçlarda halı saha maçı yapar havasında oynuyor...milli takımda sakatlanıp madridde formayı kaptırmaktan korktuğu çok açık.....oysaki yabancılar hazırlık maçında bile yüreğini ortaya koyup kora kor oynuyorlar...

  • Ender DOSAN22 Kasım 2014 21:16

    Allah korusun canım Arda sen bizim altın çocuğumuzsun,ülkemizin gururusun,geçmiş olsun