E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAltan kardeşler ve Nazlı Ilıcak için karar çıktı---

Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak için karar çıktı

Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak için karar çıktı
16 Şubat 2018 - 15:35 borsagundem.com

FETÖ kapsamında yargılanan Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu tutuklu 6 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla yargılanan gazeteciler Mehmet Altan, Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak Fevzi Yazıcı, Şükrü Tuğrul Özşengül, Yakup Şimşek hakkında “Cebir ve şiddet kullanarak, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis verildi. Cezalarında indirim yapılmazken Tibet Murat Sanlıman beraat etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • banu17 Şubat 2018 12:32

    devletin içinde devlete çalışır görünüp ipi dışarda olanların hepsi hesap verecek . bu devletlemisiniz ? hain mi? karar sizin .

  • erol g.16 Şubat 2018 23:51

    Terör örgütü lideri kaçacak biz kovalayacağız TAVŞAN KAÇ TAZI TUT HİKAYESİ

  • vatansever16 Şubat 2018 22:05

    bu kan emici Vatan hainleri ancak ve ancak idamla temizlenir ,birde icerde besle ,umarim idam bir an evvel geri gelir.....

  • : )16 Şubat 2018 21:15

    :D " yanlış kantar,gün gelir senide tartar"... Devletin ayarlarıyla oynarsan cezanı bulursun.

  • alp16 Şubat 2018 21:06

    çok ettiniz adalet yerini bulur inşallah...eden bulur

  • Ağlıooo millet 16 Şubat 2018 17:37

    Nazlı Ilıcak’a a bile hak etti

  • ALİ 16 Şubat 2018 16:42

    düşene vurulmaz derler ama kardeşim bunlara verilen bu ceza şahsen az bile Ergenekon'da balyozda orduya kumpas kurulup insanlar intihar ettirildikçe bunlar televizyonlarda sevinç içerisinde o pislik kıllarını hatır hatır kaşıyarak zevkten dört köşe olarak saldırıyorlardı ,inşallah hiç içeriden çıkmak nasip olmaz bunlar için niyemi şu kuddisi okkır aklıma geliyor koç gibi adamı kasa diye iftirayla içeri attılar adam kanser olup erdi bir deri bir kemik kaldı bunlar ter ter tepinyorlardı o zaman yok ergenekonmuş yok balyozmuş yani kuddisi okkırın ilahi havalesi olmayacakmı sandılar

  • KILIÇ16 Şubat 2018 16:34

    BASINDAKİ SÖYLEMLERİNE BAKILINCA AZILI ÜLKE DÜŞMANI OLDUKLARI ANLAŞILIYOR BU ÜLKEYE KAFA TUTAN HAYİNLERİN CEZASIZ KALMASI DOGRU OLMAZDI ŞİMDİ CEZA EVİNDE KADAR YATSINLAR.

  • oh ne ala mualla16 Şubat 2018 16:17

    Ne güzellll. Aziz Millete ihanet içinde olanların sonu böyle hüsran olsun . Darısı diğerlerinin başına. Bu arada A Altan da medyadaki o çok afilli pozu gibi ayaklarını uzatıp viskisini artık ömür boyunca içebilir tabii. ama üç değişik şartlar. dört duvar arasında, deri koltuk olmadan, sek soğuk su ile ...

  • ooyeeaa16 Şubat 2018 16:01

    :D :D :D :D :D :D :D

  • attila16 Şubat 2018 15:49

    helal olsun hainler cezasını buldu