E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener'den Bahçeli'ye çok sert yanıt---

Akşener'den Bahçeli'ye çok sert yanıt

Akşener'den Bahçeli'ye çok sert yanıt
04 Ekim 2018 - 21:35 borsagundem.com

Sosyal medya paylaşımına Bahçeli'yi etiketleyen Akşener, "Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi 'büyüğünüzün' sözünü dinlediniz Sayın Bahçeli?" dedi ve Bahçeli'ye adresini verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Gün içerisinde kendisi hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan Akşener, “Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi “büyüğünüzün” sözünü dinlediniz Sayın @dbdevletbahceli ? McKinsey'e göğsünüzü siper ederken hangi büyüğünüzün emrindesiniz? Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum” mesajını paylaştı.

aksener-twt1

ADRES VERDİ

Akşener bir sonraki tweetinde ise “Demirden korksak trene binmezdik” dedi ve İYİ Parti Genel Merkezi’nin adresini yazarak Bahçeli’ye “Buradayım” mesajını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • atakan04 Ekim 2018 22:27

    çok erkekden daha cesur. Bahçeli bu lafın altından kalkamaz. Bravo AKŞENER. Oyumuz AKŞENER e .

  • iyller04 Ekim 2018 22:18

    AĞZINA SAĞLIK AZ BILE SÖYLEMIŞSIN KORKAKLAR HER GÜN ÖLÜR BIZ YANINIZDAYIZ YALAKALIKTA SINIR YOKTUR DEVAM ETSINLER DEMİR YÜREK SİN SEN

  • Kaçan Grup04 Ekim 2018 22:02

    Sizin rakibiniz Tayyip Erdoğan, Bahçeli için bir şey söylemenize gerek yok.