E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener ve Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz görüşme---

Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz görüşme

Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz görüşme
22 Nisan 2018 - 09:32 borsagundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. İki lider olası ittifak ve cumhurbaşkanlığı adaylarını ele aldı

Erken seçim kararı sonrasında, muhalefet kanadındaki ittifak trafiği hız kazandı. HP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında da bir görüşme gerçekleşti. İki lider olası ittifak ve cumhurbaşkanlığı adaylarını ele aldı

Habertürk'te yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu ve Akşener İstanbul'da biraraya geldi. Kamuoyuna duyurulmayan görüşmede, ittifak formülleri ve cumhurbaşkanı adayları ele alındı.

Edinilen bilgilere göre, Kılıçdaroğlu ve Akşener, İyi Parti'nin seçime girmemesi halinde atılacak adımları da değerlendirdi. Bugün de CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile Grup Başkanvekili Özgür Özel, İyi Parti Genel Merkezi'ni ziyaret edecek. Akşener ve kurmayları ile görülecek.

Kılıçdaroğlu, pazartesi günü ise Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile CHP Genel Merkezi'nde biraraya gelecek. Karamollaoğlu aynı gün Akşener'i de ziyaret edecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gobel6622 Nisan 2018 22:15

    Kardeşim ne numara yapıyorsunuz. Sizi yönetenler İYİ,CHP,HDP,SADET'ii birleştirecek, İYİ partili bayan MHP BU birleşmeye karşı çıktığı için sizi yönetenler MHP'ye operasyon yaparak seni çıkarmadımı? Bu numaraları Türk halkı yemez bilesiniz. Size iyi çalışmalar. HDP İLE DE BİRLEŞİRLEŞMENİZ SİZE SÜPRİZ OLABİLİR AMA BİZ BAŞTAN BERİ BUNUN NE ZAMAN OLACAĞINI BEKLİYORUZ.

  • CHP'YE KAYYUM22 Nisan 2018 17:15

    İP'i ABD'dekilere bağlı partiye teslim ettiler Laik Partiyi, kapıya vuracaklar kilidi!.. KAYYUM ATANMALI, TÜM MAL VARLIĞI HAZİNE'YE DEVREDİLMELİ!..

  • İhlas a kayyum22 Nisan 2018 14:37

    Chp yi diğer partileri eleştirmek şu manaya gelir eskiden 5210 telefon vardı şimdi iphone 10 var gibi bi şi

  • kubilayhan22 Nisan 2018 11:41

    3 y yi yok edeceğiz diye gelen akp 4. y de yerleştirdi yanına Yasaklar,yolsuzluk,yoksulluk ve yozlaşma.Yalan ve dolan her yerde akp iktidarında.Bugün denen yarın unutuluyor.pkk ile görüşen kim

  • Saray ittifakı22 Nisan 2018 10:35

    He he tabi siz hiç ülkesine düşman halk gördünüzmü pkk itlerinin cenazesine giden halk gördünüzmü he tabi he halk ittifakıymış Amerika’nın Avrupa’nın yönettiği ittifaka halk ittifakı deniyorsa son nefese kdr içimizden birinin yönettiği saray ittifakından yanayım

  • Hindiba22 Nisan 2018 12:43

    Abd avrupa nın yönettiği sensin bukalemun. Önce Atatürkü eleştirip sonra tepki gelince utanmadan cumhuriyetçiyiz der dönersiniz. Sizden ne dindar olur ne milli. Osmanlıyı esas yıkan bu riyakar zihniyetti ittihatçılar değil. Onun bunun mandası olmaya dinciler bayılır, cumhuriyetçiler özgürlüğe düşkündür

  • kubilayhan22 Nisan 2018 11:38

    Habur da davullarla karşıladığınız ve diyarbakırda megri megri diyerek şarkılar söyledikleriniz kimlerdi.artı fetocularla ortak kimdi.

  • Ahmet Özbir22 Nisan 2018 10:24

    "MERAL ne olur bizim adayımız ol, biz artık soslu (pardon sosyal) demokratlığı bıraktık ülkücülüğü kaptık! Haydi birlikte olalım zafere koşalım. Karman çorban ber yönetim kurup vatanı ağlatalım!.." Böyle ana muhalefet partisi oldukça REİS'İM SENİ HER ŞARTTA ŞEREFİME SEÇERİM, ÜLKEMİ ŞENLENDİRİRİM!..

  • Tüm derdin bu di mi22 Nisan 2018 15:14

    Neman kesilmesin. Bırak bu soylu şeref laflarını yemezler

  • YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE 22 Nisan 2018 09:42

    SARAY ITTIFAKINA KARŞI HALK ITTIFAKI HAYIRLI OLSUN

  • Kafanı kuma gömme22 Nisan 2018 13:07

    O 2 araç senin kapının önündedir. Yolsuzlukları örtbas eden herkes bellidir.

  • Yandaş ihaleler22 Nisan 2018 12:47

    Son 20 senede dünya çok değişti akp ye bağlamayın işi. Ekonomi bu kadar iyi olsa ne enflasyon bu kadar olur, ne döviz artar.

  • CAN22 Nisan 2018 10:27

    DEGERLİ KARDEŞİM CHP DEMEK RÜŞVET DEMEK HASTANEDE KUYRUKLARDA, SABAHLAMADIGIN BELLİ TERÖR CENAZALERİNE GÖRÜNENLER ORTADA ŞİMDİ İSE HER KAPIDA EN AZ İKİ AVRUPA MARKA ARAÇ VAR ÜSTELİK DE SIFIR AYARINDA HER ŞEY DÖRT DÖTLÜK DEGİLSEDE AKP BU ÜLKENİN CAN DAMARIDIR HİZMMETDİR.