E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkfen 363 milyon dolar kredi aldı---

Akfen 363 milyon dolar kredi aldı

Akfen 363 milyon dolar kredi aldı
19 Eylül 2018 - 08:54 borsagundem.com

Akfen 530 milyon dolar tutarında 13 rüzgar ve güneş santrali yatırımı için 363 milyon dolar kredi temin etti

Akfen Yenilenebilir Enerji'nin elektrik santrali yatırımları için yaptığı kredi sözleşmesi hakkında düzenlenen basın toplantısında yayımlanan bültende şu bilgiler yer aldı:

Akfen Yenilenebilir Enerji toplam 530 milyon dolar değerinde 13 rüzgar ve güneş enerjisi santrali kuracak. Santral yatırımının 167 milyon dolarlık kısmını Akfen Holding özkaynaklarıyla karşılayacak, 363 milyon doları kredi olarak yerli ve yabancı altı banka tarafından sağlanacak. Krediye EBRD, İş Bankası , Vakıfbank , Garanti Bankası , Yapı Kredi , KfW IPEX-Bank katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nihat19 Eylül 2018 12:50

    Türk parasıyla yatırım yapmak yasak mıymış? İlla gidip elin gavuruna borçlanacak! Ondan sonra yandım bittim.

  • rene19 Eylül 2018 10:53

    bu da fazla açılıyor. azami dikkat

  • Kuddusi19 Eylül 2018 09:46

    Hayırlısı olsun gelecek rüzgar ve güneş enerjisinde akabinde elektrikli arabalarda gelecek 20 yılda tüm arabalar elektrikli olacak , yollarda benzin istasyonları yerine şarj istasyonları , Akü değiştir-sür istasyonları olacak , insanlar akü şarjı için beklemeyecek , aynen evlerde kullandığımız tüp gibi boş aküyü verecek dolu aküyle yola devam edecek rüzgarı bol güneşi bol ülkeler çok kazanacak seyahat , çok artacak insanlar çok ucuza , çok uzak mesaflere gidebilecek dünya turları başlayacak , özellikle iki kişil,ik elektrikli arabalar çok tutulacak.Ayırlı uğurlu olsun darısı uyanamayan şirketlerin başına.