E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti Sözcüsü'nden Cemal Kaşıkçı açıklaması---

AK Parti Sözcüsü'nden Cemal Kaşıkçı açıklaması

AK Parti Sözcüsü'nden Cemal Kaşıkçı açıklaması
20 Ekim 2018 - 14:04 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili olarak ''Cemal Kaşıkçı olayının ortaya çıkarılması namus borcumuzdur. Bütün imkanlar kullanılarak bu açığa çıkarılacaktır.'' dedi.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda öldürülmesine ilişkin olarak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, şunları söyledi:
''Türkiye ne olmuşsa onu açığa çıkartacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Biz müstakil soruşturmamızı da yürütüyoruz. Bunun açığa çıkması namus borcumuzdur. Bütün imkanlar kullanılarak, bu açığa çıkarılacaktır. Cumhurbaşkanımız'ın iradesi bu şekildedir. Biz peşinen kimseyi suçlamıyoruz ama hiçbir şeyin örtülü kalmasına da razı değiliz. ) Çok vahim bir olaydır. Bütün insanlığı infiale uğratmış bir olaydır. Dünyada herkes büyük bir ilgiyle bunu izliyor. Burada takdir edilen konu Türk otoritelerinin, Başsavcılığın bu şekilde titiz bir çalışma yürütmesidir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Öner20 Ekim 2018 18:54

    Ceset nerede? Bulduysanız açıklayın. Konsolosun bodrumunda olduğu iddia ediliyor.

  • Aaa20 Ekim 2018 15:09

    Kayıp türk pilotları, pkk ile mücadele edenlerin sonları, aselsandaki mühendis intiharları değil kaşıkçı öylemi. Akp ye oy verenler duyun bunları. İtirafı oku yine akp ye oy verecem diyorsan koyun değil