E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdnan Hoca operasyonunda ikinci dalga gelebilir---

Adnan Hoca operasyonunda ikinci dalga gelebilir

Adnan Hoca operasyonunda ikinci dalga gelebilir
18 Temmuz 2018 - 16:51 borsagundem.com

Adnan Oktar ve grubuna yönelik yapılan soruşturmanın ikinci dalgası yolda. Büyük bir gizlilik içinde yapılan operasyonun deşifre olmaması için az sayıda polisle çalışıldığı ve önümüzdeki günlerde daha geniş çaplı operasyonla olabileceği öğrenildi

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 11 Temmuz'da Adnan Oktar ve grubuna yönelik düzenlenen operasyonun deşifre olmaması için büyük bir gizlilik içinde yürütüldüğü ortaya çıktı. Operasyon bilgisinin çok az polisle paylaşıldığı ve yardım alınan kurumların da sınırlı sayıda tutulduğu öğrenildi. Büyük bir gizlilikle yapılan ve 187 kişinin gözaltına alındığı operasyonun ileriki günlerde ikinci dalgasının yapılacağı ve şüpheli sayısının daha fazla artabileceği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kuddusi18 Temmuz 2018 23:47

    Kedicikleri niye tutukluyorsunuz ki ????? Onlar robotlaşmış insan kardeşim , mağdureler.Ameliyatlarla yüzlerinin şekilleri ble değiştirilmiş , beyinleri yıkanmış , şantaj baskı vs .. Allah kimsenin evladına o acıları yaşatmasın köle gibiler yani.Gerçi tutuklanmaları , belki bir yerde iyi hapishane onlar için belki cennet gibidir.O kadar zulüm görmüş acı çekmiş insanlar.Sonuç olarak söyleyeceğim suçlular o örgütü kuranlar elebaşları kimse suçlu onlar maşaların günahı ne.

  • Nihat18 Temmuz 2018 22:07

    Borsa Gündem e tarafsızlığından dolayı teşekkür ederim! Bazı internet siteleri sadece kendi yalakalarının yorumlarını yayımlıyorlar! Kesinlikle farklı yorumlara müsaade etmiyorlar. Bir de demokratikliği kimseye bırakmaz bunlar! Örnek mi Fatih Altaylı ve malum gazetesinin ve köşesinin yorumları sadece kendi fikirlerinden menkul!

  • Damat ferit18 Temmuz 2018 20:52

    Hadi reisi aldınız kedileri niye topluyonuz laa?Farelere iyilik olsun diye mi yoksa ....bak adnan arşivi ver yoksa kedileri bırakmam diye mi?

  • negredo18 Temmuz 2018 19:58

    çok iyi oldu,,dini istismar ediyorlardı.

  • Nihat18 Temmuz 2018 19:15

    Bakalım neler olacağız hep birlikte göreceğiz! İşin garibi şikayetçi olanlar çok tuhaf ve garip ilişkileri var! Kızıl imam takma adlı kişi neredeyse merkez bankası başkanı olacaktı! Adnan oktar ın uyarısı üzerine vazgeçtiler! Kesinlikle işler dışarıdan göründüğü gibi ve de medyanın göstermek istediği gibi hiç değil! Sadettin Tantan a çok dikkat edin örneğin!

  • Okie Dokie18 Temmuz 2018 17:07

    Kedi barınaklarında kapsamlı araştırma yapılmalı. Kedicikler orada saklanıyor olabilir. Kamufle olarak tabi.