E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun Ilıcalı, Bozok'un cezasını açıkladı---

Acun Ilıcalı, Bozok'un cezasını açıkladı

Acun Ilıcalı, Bozok'un cezasını açıkladı
25 Mayıs 2015 - 02:38 borsagundem.com

Dokunulmazlık yarışında Hakan'a kafa atan Bozok'a verilen ceza konseyde açıklandı. Ünlüler takımında Berna ve Hakan elenecek ilk iki aday oldu

Survivor All Star’ın dün gece ekranlara gelen bölümünde kavga, kıyasıya mücadele ve sürpriz gelişmeler yaşandı. Dokunulmazlık yarışının başlarında Hakan'a kafa atan Gönüllüler takımından Bozok'a verilecek ceza da konseyde kaçıklandı.

Acun Ilıcalı, dokunulmazlık yarışında meydana gelen olayla ilgili olarak konseyde yaptığı açıklamada, Bozok'a gelecek hafta oyunlara katılmama cezası verildiğini ve kesin diskalifiye için de son kez uyarıldığını bildirdi. 



KİMLERİN ADI YAZILDI

Bu arada, uzun zamandır ödül oyunlarını kazanarak Ünlüler takımını açlığa mahkum eden ancak üst üste 2 dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, nihayet dokunulmazlık yarışını da kazandı. Ada konseyinde iki yarışmacının adı eşit oy aldı. 

Ünlüler takımındaki iki grup da karşı gruptan isim yazınca eleme adayları Berna ve Hakan oldu. Çarşamba günü yapılacak konseyde birinci gelen isim ve bireysel dokunulmazlığı kazanan Doğukan da birer aday çıkaracak ve adaya kimin veda edeceği SMS oyları sonunda belli olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)