Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 19/01/2018---

Günün önemli şirket haberleri 19/01/2018

1 / 8
Günün önemli şirket haberleri 19/01/2018
19 Ocak 2018 - 08:40 www.borsagundem.com

Galatasaray'ın olağanüstü seçimli genel kurulu öncesinde başkan Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulund. Özbek Galatasaray'ın geleceği için önemli planlarının olduğunu söyledi.

Point Hotel'de kulüp üyeleri ile buluşan Özbek, finansal yapının kuvvetli olması için sermaye artırımına gideceklerini de söyledi.

“İkinci sermaye artışını yapacağız”

Sportif A.Ş.’nin önemine değinen Özbek, “Bu sene finansal yapının kuvvetlendirilmesi, faiz yükünün azaltılması gibi hedefleri var. Sportif A.Ş. olmazsa olmazımızdır. Takımınız iyiyse sponsorluklar da geliyor. Bu seneki takım çok kuvvetli. Sponsorluk çalışmaları sürüyor. Yeni sponsorlarla anlaşmalar yapmamız lazım. Geçenlerde Turkcell ile iş birliği anlaşması yaptık. Galatasaray’a 5 yılda 150-200 milyon TL rakam sağlayacak. Sportif A.Ş.’ya çok önemli sermaye artışı yaptık. Bu kaçınılmaz bir husus. İkincisini hazırladık. Önümüzdeki günlerde yapacağız. Galatasaray Sportif A.Ş.’de yapılması gereken çok iş var. Çok titiz bir çalışmaya ve sponsorlardan gelecek gelirlerin arttırılması büyük ihtiyaç duyulmaktadır” şeklinde konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)