E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisPiketty'ye Kuran-ı Kerim verdiler---

Piketty'ye Kuran-ı Kerim verdiler

Piketty'ye Kuran-ı Kerim verdiler
19 Kasım 2014 - 17:35 borsagundem.com

Yirmibirinci Yüzyılda Kapital kitabı tartışma yaratan Fransız iktisatçı Thomas Piketty, Türkiye'de büyük bir sürprizle karşılaştı

"Yirmibirinci Yüzyılda Kapital" kitabıyla büyük ses getiren son dönemin en önemli iktisatçılarından Thomas Piketty'nin Türkiye 'deki konferansında oldukça ilginç bir sahne yaşandı. Konuşması sonrasında kitabını imzalarken Piketty'nin yanına gelen bir kişi Kuran-ı Kerim verdi.

Thomas Piketty, kitabının Türkçe'de yayınlanması nedeniyle bugün Galatasaray Üniversitesi'nde düzenlenen konferansta konuştu.

Aydın Doğan Salonu'nda düzenlenen konferansa Kemal Derviş, Asaf Savaş Akat, Şevket Pamuk, Hurşit Güneş, İlber Ortaylı'nın da aralarında bulunduğu Türkiye'nin birçok önemli iktisatçısı ve akademisyeni katıldı. Konferansın soru cevap bölümü de oldukça hareketli geçti.

Piketty, konuşmasının ardından kitabını imzaladı. Uzun kuyrukların oluştuğu imza etkinliği sırasında bir kişi Piketty'ye yaklaşarak Kuran-ı Kerim verdi. Kim olduğu bilinmeyen şahıs hiçbir şey demeden salondan ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Düşünür21 Kasım 2014 22:35

    MUTLU azınlık!!! GALATARASAY ÜNVERSİTESİ, KAPİTAL, AYDIN DOĞAN. BU PASTAYI KİM PAYLAŞIYOR ??? YENİ DÜNYA DÜZENİNDE KİM KAPACAK PARSELLERİ ACABA???

  • vatandaş19 Kasım 2014 20:37

    KAPİTAL.....GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ........AYDIN DOĞAN SALONU.......KUR-AN-I KERİM.....anlayana hoşgeldin YENİ DÜNYA DÜZENİ anlamayana davul zurna....