SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıYATAYDA HAREKET EDİYOR -
SORU : Bir yıldır Güler hissesindeyim. O kadar kar eden bir şirket olmasına rağmen düşüyor. Bedelli sermayede bile düştü. Ne zaman toparlar? Gönderen : Hakan Bozdoğan 25.10.2021, 22:01

Firmaların büyüyen bir yapıya sahip olabilmesi hisseyi destekleyen en önemli unsurdur. Kârda istikrarlı bir genişleme söz konusuysa hissenin yükselme potansiyeli de artacaktır. Öte yandan düzensiz bir kârlılığın olması durumunda hisse üzerindeki baskı da güçlenecektir. Güler Yatırım Holding geçtiğimiz yıl borsanın büyümesinden de istifade ederek önceki yıllara göre kayda değer bir çıkış gerçekleştirmişti. Kârdaki artış bu yılın ilk yarısında da devam etti. Önemli bir değişim olmaması halinde yıl sonunda da kârdaki genişlemenin sürdüğünü gözlemek mümkün olabilecek. Hissenin fiyatı ise geçtiğimiz yıl artan kâra ilave piyasadaki genel çıkışın da etkisiyle ciddi bir çıkış gerçekleştirdi. Mart 2020’de düzeltilmiş verilerle en düşük 40 kuruşa kadar inerken iki ayda ciddi miktarda yükseldi. Mayıs 2020’de yine düzeltilmiş verilerle en yüksek 7,80 TL’yi test etti. Sonrasındaysa düşüş ivmesi daha belirgin şekilde kendisini hissettirdi. Haziran 2021’den bu yana tabanda bir miktar artış gözlense de yatay bir seyir izliyor. Hisse, son işlem günü olan 25 Ekim 2021 günü kapanışını 2,52 TL’den gerçekleştirdi. Mevcut seviyelerde tutunduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Şirketle ilgili yakın tarihli önemli gelişme ise yüzde 44 hissedarı olduğu A1 Capital ile ilgili. 18 Ekim 2021 günü yapılan açıklamada A1 Capital’in halka arzı için ana sözleşme değişikliği amacıyla SPK’ya başvuruda bulunulduğu belirtildi.

GULER YAT. HOLDING GLRYH

Alış0,00

Satış11,19

Gün İçi En Düşük10,93

Gün İçi En Yüksek11,25

PD/DD0,85

FK2,73

Fiyat11,19

Değişim0,99%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI