E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaZeybekci: Faiz indirilmeli---

Zeybekci: Faiz indirilmeli

Zeybekci: Faiz indirilmeli
02 Mart 2016 - 23:44 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Sezen Aksu'ya annesinin vefatı dolayısıyla telgrafla taziye dileğinde bulundu.

Ak Parti Denizli Milletvekili ve eski ekonomi bakanı Nihat Zeybekci, TRT Haber kanalında ekonomideki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fed faiz artırımının sürdürülebilir olmadığını belirten Zeybekci, Avrupa Merkez Bankası'nın (AMB) para politikası teşviklerinin artırılmasının beklendiğini ifade etti.

"Faiz neden, enflasyon sonuçtur" diyen Zeybekci, Türkiye'de faizin indirilmesi gerektiğini söyledi. 

Enflasyonun düşürülmesi için arzın artırılması gerektiğini belirten Ak Parti milletvekili, Türkiye'de faiz artırımı baskısına dayanılması gerektiğini ve faiz artırımının en büyük hata olacağının altını çizdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • saybakçı03 Mart 2016 11:49

    denizlideki 25 konut projesi ne oldu zeybekçi hani akp verdiği sözü tutardı,,hani plan proje hazırdı tv de parmaklarınla işte 25 konut burada yükselecek diye boy göstreriyordun ne oldu....toki böyle bir projemiz yok demiş,,,tokiye hesap soracakmısın...

  • ismail 02 Mart 2016 23:49

    YAW bir sussanızda ülke rahatlasa siz nekader cok biliyorsunz neden şimdiye kader arzı cogalmadınız şu istanbuldaki aldıgın daire neoldu cok paraya satdın cakaç inşatı