E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZehirlenen Rus muhalif Navalny ile ilgili yeni gelişme---

Zehirlenen Rus muhalif Navalny ile ilgili yeni gelişme

Zehirlenen Rus muhalif Navalny ile ilgili yeni gelişme
23 Eylül 2020 - 11:09 borsagundem.com

Rus muhalif lideri Aleksey Navalny'in sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme yaşandı.

Rus muhalif lideri Aleksey Navalny'in Berlin Hastanesi'nden taburcu edildiği açıklandı. Hastane, Navalny'in tamamen iyileşmesinin mümkün olduğunu da duyurdu.

NAVALNY'İN ZEHİRLENMESİ

Sibirya'dan ağustosta Moskova'ya dönüşü sırasında uçakta rahatsızlanan 44 yaşındaki Rus muhalif lider Navalny'in içeceğine karıştırılan bir maddeyle zehirlendiği öne sürülmüştü. Navalny, 22 Ağustos'ta Omsk'tan özel bir uçakla tedavi için Berlin'e getirilmişti. Almanya, Rus muhalifin kesin olarak zehirlendiğinden emin olduklarını duyurmuştu.

Navalny, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in en önemli rakibi olarak kabul ediliyor. Ülkedeki yolsuzluklara karşı verdiği mücadeleyle bilinen eski avukat Navalny, Kremlin önünde düzenlediği protestolarla biliniyor.

Sık sık cezaevine giren Navalny, 2012-2014 yıllarında cezaevinde kalırken, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Moskova'yı insan hakları ihlalinden suçlu bulmuştu. Mahkeme Navalny'in politik saiklerle içeride tutulduğuna hükmetmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Putit23 Eylül 2020 12:41

    Putin tam hırsız zaten. Güçlü iktidarı olan siyasiler masal anlatır ama alayı hak hukuk bilmez ve iktidarını korumak için her türlü yalan zulüm yolsuzluk taktik vardır o keferelerde