E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan'da ırkçı lider gözaltında---

Yunanistan'da ırkçı lider gözaltında

Yunanistan'da ırkçı lider gözaltında
28 Eylül 2013 - 12:54 borsagundem.com

Yunanistan'da geçtiğimiz haftalarda solcu bir müzisyenin öldürülmesinden sorumlu tutulan ırkçı Altın Şafak Partisi'ne baskı giderek artıyor

Yunanistan'da solcu bir müzisyenin öldürülmesinden sorumlu tutulan ırkçı Altın Şafak Partisi'ne bugün operasyon düzenlendi. Yunan polisinden yapılan açıklamada, Altın Şafak Partisi lideri Nikos Mihaliolakos ile bir milletvekilinin gözaltına alındığı belirtildi.
Açıklamada şöyle denildi: "Kısa bir süre önce hakkında yakalama emri çıkarılan Altın Şafak Partisi lideri ve bir milletvekili gözaltına alındı."
Yunanistan’da Yüksek Mahkeme savcılarının organize suç örgütü olarak ilan edilmesi için hakkında geniş çaplı soruşturma yürüttükleri aşırı sağcı Altın Şafak Partisi, ülkeyi siyasi istikrarsızlığa sürüklemekle tehdit etmişti. Altın Şafak lideri Mihaliolakos, parlamentodaki 18 milletvekilinin toplu istifa etmesi, 15 bölgede yeniden seçime gidilmesi ve aynı taktiğin her ay tekrarlanması şantajı yapmıştı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)