E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYılmaz Vural'ın ailesinden yeni açıklama---

Yılmaz Vural'ın ailesinden yeni açıklama

Yılmaz Vural'ın ailesinden yeni açıklama
28 Kasım 2020 - 15:52 borsagundem.com

Korona virüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın ailesinden yeni bir açıklama geldi.

Türk futbolunun sevilen teknik direktörü Yılmaz Vural, yeniden korona virüse yakalanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Özel bir hastanede yoğun bakıma alınan deneyimli çalıştırıcı, korona virüs tedavisi prosedürleri kapsamında entübe edilmişti.

Yılmaz Vural'ın ailesinden, deneyimli teknik adamın son durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi:

"Babamız Yılmaz Vural'ın kan değerleri bugün daha iyi durumda ve tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Mesajlarınız, aramalarınız ve dualarınız için çok teşekkür ederiz."

2. kez Kovid-19 olan Vural, entübe edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ29 Kasım 2020 11:50

    Sayın hocam aman çabuca iyileşte bu dört kulüpte ve milli takımımızda da başarılar al.daha yaşın çok genç .fakat tek kötü tarafın bence sen covid den önlemezsin fakat kesin kalpten gidebilirsin.çünkü aşırı heyecan ve panik atak var sende.bak bunları kontrol altına alamaz isen hoca muhakkak herkese olduğu gibi erken yaşta da sana da pamuğu tıkamaz zorunda kalır.acil şifalar.