E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYavaş: AHE Genel Müdürü, kendini işten çıkarıp tazminat almış---

Yavaş: AHE Genel Müdürü, kendini işten çıkarıp tazminat almış

Yavaş: AHE Genel Müdürü, kendini işten çıkarıp tazminat almış
15 Temmuz 2020 - 22:22 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Halk Ekmek (AHE) Genel Müdürü'nün, yönetim kurulu başkanı sıfatıyla kendini işten çıkarıp kıdem tazminatı aldığını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Belediye Meclisi toplantısında Gökçek döneminde dair birçok usulsüzlük ve yolsuzluk olayına ilişkin açıklamalarda bulundu. Sputnik'te yer alan habere göre, bunlardan en dikkat çekeni ise Ankara Halk Ekmek’e dair.

Yavaş’ın verdiği bilgilere göre Ankara Halk Ekmek’in Genel Müdürü, aynı zamanda kurumun yönetim kurulu başkanı sıfatı taşıdığı için kendini işten çıkarılmış olarak göstermiş ve kıdem tazminatı almış.

Yavaş’ın konuya ilişkin paylaştığı ayrıntılar şöyle:

“Sonradan emekli olan Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü, aynı zamanda yönetim kurulu başkanı. Kendini işten atıyor. Yönetim kurulu başkanı A, genel müdür A’yı işten atıyor. Gazetelere ‘istifa ettim’ diyor ama bir de kendi kendini attığı için ayrıca kıdem tazminatı alıyor. Fakirin fukarının ekmeğinden alıyor. Bunların hepsi savcılık kaydında var. Hangi parti toplantılarına ne kadar ücretsiz ekmek gitmiş, hepsi savcılıkta. O da yetmemiş, geriye yönelik olarak sendikayla, herhangi bir işçiyi işten atarsan şu kadar tazminat ödenir diye ayrı bir protokol yapmış.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adalet16 Temmuz 2020 10:31

    AKP döneminde yozlaşmanın ve yolsuzluğun geldiği futursuz duruma bir örnek. Görelim bakalım adaleti ve bakanını. Bize her tv kanalında yapılan hamaset dolusu kandırmacaların bir nüvesi daima cambaza bak deniliyor ama ülke kabak gibi soyulmuş. İsin ilginci Bahçeli kanalıyla MHP de buna alet ediliyor. Tabi birde yeteneksiz muhalefet varrr

  • bu dünyadan biri16 Temmuz 2020 09:52

    Aşağıdaki troller yine iş başına geçip yapılan yolsuzluklardan halkın haberi olmasını engellemeye çalışıyorlar. Neymiş hizmet bekliyorlarmış. Bir şey beklediğiniz yok. Amacınız hizmeti engellemek ve yapılan yolsuzlukların üstünü örtmek.

  • Ş,a16 Temmuz 2020 02:55

    Bu şekilde devam ederek Yeni seçim gelecek. Bu sürede icraat olmayacak mı yoksa ?????

  • Vb16 Temmuz 2020 00:05

    ortaya elle tutulur bir eser koymadan, enkaz devraldık edebiyatıyla görev süresini 657 memur gibi tamamlayacak anlaşılan.... tabi ankaralı görecek enkazı 4 yıl sonra

  • zZz16 Temmuz 2020 09:09

    Hayırdır sen yoksa cumhurbaşkanımızın malum sebepten görevden aldığı belediye başkanını mı destekliyorsun? Yoksa sen de mi malum örgüte sempati besliyorsun?

  • Tekno papaz16 Temmuz 2020 00:21

    Şaibeli işleri vatandaşına anlatmasın mı? Melih elle tutulur çok eser yaptı dinozor, giriş kapıları, mahallelere saat kulesi, keçiören'deki kule  ne gerek varsa.bir kapı, bir saat kulesi kaç milyonsa..

  • Sağcı Muhafazakar 15 Temmuz 2020 23:24

    İğrenç. Tek diyeceğim bu. 

  • EKRİST15 Temmuz 2020 22:55

    tamamda ne sow yapıyorsun.bizler seni niye seçtik belediye ye hakım ol.çara çakala, hırsızlara karşı haklarımı koru diye.böyle bir şey yaptı ise elinde de delil var ise hakkımızı hukuk önünde ara.

  • Murat16 Temmuz 2020 00:33

    Delillerin hepsinin savcılıkta olduğu yazıyor zaten haberde. Trollük yapıcam diye haberin tamamını okumamışsın bile.

  • AHE15 Temmuz 2020 23:35

    senin seçmediğin çok belli oluyor