E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYatırım için en iyi yer neresi---

Yatırım için en iyi yer neresi

Yatırım için en iyi yer neresi
09 Kasım 2014 - 11:05 borsagundem.com

Carlyle Group Kurucusu, David Rubenstein dünyada en iyi yatırım yapılacak yeri açıkladı

Carlyle Group Kurucusu, 203 milyar dolarlık varlık yöneten David Rubenstein, CNBC'ye yaptığı açıklamada, dünyada en iyi yatırım yapılacak yerin ABD olduğunu ve kıyaslanabilir hiçbir yer bulunmadığını belirtti.
ABD ekonomisinin iyi gittiğini kaydeden Rubenstein, bu yıl ekonomide yüzde 3 oranında büyüme beklediğini dile getirdi.
Rubenstein, ''Washington'da daha az bozulma olsaydı, iş insanları daha fazla yatırım yapar ve bu da ekonomiye yardımcı olurdu'' diye konuştu.
Rubenstein, demokratlar ile cumhuriyetçilerin birlikte çalışacak bir yol bulacakları konusunda umutlu olduğunu, bulmasalar dahi ekonominin yolunda gideceğini savundu.
Son 4-5 yıldır ekonominin Washigton'a bağımlı olmaksızın sorunların üstesinden geldiğini bildiren Rubenstein, ''Problemle nasıl yaşayacağımızı çözdük. Bu sorundan kurtulabilirsek ekonomi daha iyi iş çıkaracaktır.'' dedi. (The lira) 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dip tavan09 Kasım 2014 12:16

    en iyi yatırım en dpte olandır. şuan altın en dibe yakın. sırayla borsa dolar altın yukselir buyuk finansal oyuncular birini yuksekten diğerini dipten toplama operasyonlarını tamamladıkça