E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinYangınla mücadele için çıplak fotoğraf kampanyası---

Yangınla mücadele için çıplak fotoğraf kampanyası

Yangınla mücadele için çıplak fotoğraf kampanyası
14 Ocak 2020 - 14:40 borsagundem.com

"Bazı kahramanlar pelerin giymez, bazıları ise hiçbir şey". Bu söz, Avustralya yangınlarıyla mücadele için bağış karşılığı çıplak fotoğraflarını gönderen modeller için kullanılıyor.

Sıra dışı inisiyatif, yaklaşık iki hafta önce Los Angeles'ta yaşayan ABD'li model Kaylen Ward tarafından başlatıldı. Ward, ilgili yardım kuruluşlarının hesabına en az 10 dolar yatırdığını ispat eden herkese bir adet çıplak fotoğrafını göndereceğini duyurdu. 20 yaşındaki modelin Instagram üzerinden yaptığı çağrı kısa sürede ses getirdi. Ancak Instagram Ward'ın hesabını askıya aldı.

Kampanyasına Twitter üzerinden devam eden Ward'ın bugüne kadar yaklaşık 1 milyon dolar topladığı sanılıyor.

Ward, “the Naked Philanthropist” takma adıyla kampanyasını Twitter'a taşıdığında yaklaşık 30 bin takipçisi vardı, bugün ise 410 bini geçti. The New York Times'a konuşan model, "Kaliforniya'da 2018'de meydana gelen yangınlardan etkilendiğini ve Avustralya için bir şeyler yapmaya karar verdiğini" belirtti.

Elbette, Ward'ın bu sıra dışı yardım kampanyası her kesimden olumlu tepki almadı. Ward, ailesi ve erkek arkadaşının artık kendisiyle görüşmek istemediğini duyurdu.

Kaylen Ward'ın başlattığı akıma sosyal medyada çok sayıda kadın ve erkek de katıldı. Avustralya'ya yardım karşılığında fotoğraf kampanyası yapanlar arasında eş cinsel seks işçileri de bulunuyor.

#nakedforaustralia etiketiyle sosyal medyada gündem olan kampanyaya bağışlarıyla katılanlar, fotoğrafını almak istedikleri modele faturayı gönderirken kimlik bilgilerini kısmen gizleme hakkına sahipler. Bağış yapılacak yardım kuruluşlarının listesi ve web adresleri ise kampanyayı düzenleyen modeller tarafından takipçileriyle paylaşılıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • akın14 Ocak 2020 21:32

    Başka yapacak kampanya bulamadılar mı?Akıllara ziyan.

  • eee14 Ocak 2020 18:05

    Ademle havva da kıyafetle gelmedi dünyaya..onlara kızan yok.. Millet aç aç yatıyor buna ses yok. biri bilmem neresini Avustralyada açtı diye müslüman gesiliyorlar..Evlerinde ıstakozu sümüklü böceği havyayı yerler.. çıplıklık oldumu müsluman olurlar : )) adamına göre muslumanlık

  • Erhan 14 Ocak 2020 18:45

    Yarın sende soyun gösteri yap o zaman, ahlakla, edeple insanlar aç aç edebiyatının ne alakası var, sendende yarın çıplak gösteri bekliyorum

  • ...14 Ocak 2020 18:03

    Deneği türkiye ye getirin.. sizin adınıza o toplanan paraları biz muhafaza ederiz... Hesapları Türkiye ye açalım. bağışlar türkiyeye gelsin.. biz vakıf paralarınve de yardım ve bağış paralarını toplamayı çok iyibiliriz : )))

  • Muhammed bilir 14 Ocak 2020 17:44

    Saçma saçma şey çıkarıyorlar ya İslam kadınların açık olmasını yasaklamış ama hala anlamıyorlar ahirette ankıcaklar herhal de

  • selim14 Ocak 2020 16:46

    geri zekalilar , siz afetle dalga gecin 

  • South America 14 Ocak 2020 16:07

    Soyunmaya bahane arıyorlar.

  • Reklam14 Ocak 2020 17:59

    bu da onun reklamı abisi, ne yapacaksın? 

  • Okie Dokie14 Ocak 2020 15:53

    Bu tür yardım kampanyalarına destek vermeliyiz.

  • fatih istanbul14 Ocak 2020 14:52

    BU  AVRUPALILAR  BATILILAR  SAPIK  ALLAH  İSLA EYLESİN  BİRDE  BUNLARA  SANATÇI  DİYORLAR

  • Türkçe14 Ocak 2020 17:59

    Sana da Türkçe biliyor diyorlar. Islah ve de ayrı. Yeter artık ya, bu kadar basit bir cümleyi yazamayan insan, dünyayı nasıl okuyarak anlayacak değerlendirecek...