E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemWashington Post: Batı, Suriye'de bir şey yapmıyor!---

Washington Post: Batı, Suriye'de bir şey yapmıyor!

Washington Post: Batı, Suriye'de bir şey yapmıyor!
27 Şubat 2020 - 09:03 borsagundem.com

Washington Post gazetesi, Batılı hükümetlerin Suriye’deki iç savaş konusunda bir şey yapmadığını belirterek, "Suriyeli çaresiz insanların tek savunucusunun Türkiye olduğunu" yazdı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...27 Şubat 2020 10:27

    Rusya Türkiyenin avrupaya kapılarını açmasını bekliyor.. Rusya bundan ketifli bir başka haber alamazdı.... Rusya en karlı çıkan devlet...göç olsun, Türkiye avrupa kapılarını açsın, avrupa karışsın. türkiye güçsüzleşsin. istiyor. rusya tam bir stratejist...

  • şakamısın27 Şubat 2020 09:28

    türkiye de bir tek türklerin çaresi yok onun harici hangi ırk varsa çare bol....

  • eray27 Şubat 2020 09:22

    Amerika böyle övüyorsa kesin yanlış yapıyoruz kesin başka planları var keferelerin uyanık olmak şart. Maceraya gerek yok derhal o bataklıktan çıkılmalı Esadla anlaşmalı diplomasi işletilmeli.

  • süper gaz 27 Şubat 2020 09:16

    Şeytanın vesvesesi gibi geliyor bana ne de güzel gaz veriyorlar bu gazla Suriye bataklığına iyice sokup Rusya'ya yem edecekler. ABD-Rusya planı 2 ayrı şeytan düşmanmış gibi gözüküp aslında 2 ayrı dost.

  • osman27 Şubat 2020 09:10

    Elin gevuru bile anladı ama bizdeki gezi gericileri hala anlamadı. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Bizim ne işimiz var dimi suriyede.

  • Türkoğlutürk 27 Şubat 2020 09:35

    Evet abd sıvadlıyorsa bize sokuyor demektir. Dün kendi askerine bir şey olmasın diye önüne koyduğu Mehmetçiği bugün bop projesi için de değerlendiriyor. Sonuç petrol amerikanın göçmen türkiyemin