E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall Street’te beklentiler yine aşağı yönlü---

Wall Street’te beklentiler yine aşağı yönlü

Wall Street’te beklentiler yine aşağı yönlü
19 Mart 2020 - 15:46 borsagundem.com

Korona virüsünün etkisindeki ABD piyasaları vadeli endeksleri aşağı yönü gösteriyor. Uzmanlar Avrupa Merkez Bankası açıklamalarının ABD'de yankı bulmadığı görüşünde

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Dünya genelindeki politika yapıcılardan gelen kapsamlı acil durum eylemleri panik içerisindeki yatırımcıları korona virüs nedeniyle ortaya çıkması muhtemel küresel durgunluğun önlenebileceğine ikna ediyor. Amerika Birleşik Devletleri vadeli hisse senetleri piyasaları bu hafta perşembe günü üçüncü kez düştü.

2008 finansal krizini hatırlatan küresel piyasalardaki erime  Wall Street’in en büyük üç endeksinde bir ay önceki rekor kapanışa göre yaklaşık %30 oranında bir düşüşe neden oldu. Dow Jones endeksi ABD Başkanı Donald Trump’ın 2017 yılında göreve başladığı andan itibaren elde ettiği bütün kazanımları bir ay içerisinde kaybetti.

Saat 14:35 itibariyle ABD vadeli işlem piyasalarında Dow Jones 410 puan kaybederek %2.12 ekside, S&P 500, 53 puan kaybederek  %2.2 ekside ve Nasdaq da 98 puan kaybederek %1.35 ekside işlem görüyor.

Borsada sert düşüşlerin nedeni robotlar

 

Avrupa tahvilleri varlık alımı ile sıçradı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL KERTENKELE19 Mart 2020 16:09

    benim tahminim dow 3 000 lere getirmeden bu işi bırakmazlar.virüsü abd ve israill in dow 3000 geldiğinde ortadan yavaş yavaş kaldıracaklarını düşünmekteyim.