E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall Street dibi gördü mü---

Wall Street dibi gördü mü

Wall Street dibi gördü mü
18 Mart 2020 - 10:17 borsagundem.com

Korona virüs sebebiyle New York borsaları bir süredir krizin nerede son bulacağını tartışıyor. Piyasa analistlerine göre Wall Street olabilecek en alt seviyeye düşmüş olabilir.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Korona virüsün ABD’de yayılmasıyla birlikte hisse senetleri piyasasında oynaklık aşırı yüksek seviyelere çıktı. Yatırımcılar ve profesyonel para yöneticileri piyasaları analiz ederken korona virüsün oluşturduğuna benzer model bulamadıkları için zorluk yaşıyorlar.

Açık ve objektif bir biçimde piyasaların dibine yaklaşılıp yaklaşılmadığı söylemek oldukça zor. Finansal araştırma firması Arora’nın hazırladığı göreli fiyat endeksine göre Dow Jones endeksi olması gerekenden çok daha fazla satış verdi. Normal şartlarda piyasaların göreli fiyat endeks değerlerine dönmesi gerekirken piyasalardaki olağanüstü şartlar nedeniyle bu dönüşü beklemek bir hayli zor.

Bununla birlikte Arora firmasının göreli fiyat endeksi piyasaların dibe ulaştığını öngörüyor. Bu öngörüyü destekleyense ABD piyasalarında teknoloji firmalarından Apple ve Amazon’un, havalimanı sektöründe Southwest, yarı iletken çip sektöründe AMD ve Intel’in ve banka sektöründe de JPMorgan ve Bank of America’nın hisselerinde dün gerçekleşen yükselişler.

Trump'ın borsa performansı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MELTEM GÜZELBAHAR18 Mart 2020 21:11

    tavanın dibi gördük de..............borsaların dibini bilemmmmmmmmm....

  • ----------- ??????????-------------18 Mart 2020 12:15

    böyle bir haber çıkıyor ondan sonra hisse senetleri çakıyorlar.diyelim ki ilaç çıktı.şirket bu virüs olaylarını sebep gösterip bilançolarına zarar yazdırıp veya sürekli hisse satıp alttan alacaklar.sonra virüs olayının sonuçları ve tahribatları da hiç belli değil.

  • VS18 Mart 2020 11:39

    TV. Yok 3bini görür

  • tv18 Mart 2020 10:41

    ucuzun ucuzu dibin dibi herzaman vardır  otuzbini gecemez demiştim onbinigörür bence adamlar üçaktan para atacaklar neredeyse