E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall Street borsaları karışık seyirle açıldı---

Wall Street borsaları karışık seyirle açıldı

Wall Street borsaları karışık seyirle açıldı
22 Haziran 2021 - 16:46 borsagundem.com

ABD borsaları yeni yüne kararsız başladı. ABD’li yatırımcılar Bitcoin’deki sert fiyat hareketlerini izliyor.


BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

ABD borsaları Salı gününe karışık seyirle başladı.

Açılışın ardından Dow Jones Endeksi %0,14 düşüşle 33.831,03 puanda, S&P 500 Endeksi %0,04 ekside 4.223,19 puanda ve Nasdaq Endeksi ise %0,04 artıda 14.146,90 puanla işlem görüyor. 10 yıllık ABD Hazinesi tahvil getirileri ise %0,0067 artışla %1,506 seviyesinde değerleniyor.

Borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre, Wall Street yatırımcıları yeni günde kripto paralardaki şok düşüşe odaklandı. Çin’in kripto madenlerini kapatması haberleriyle 30 bin doların altına inen Bitcoin, 5 aydan uzun süredir en düşük seviyesine geriledi.

Avrupa Komisyonu’nun Google’ın reklam birimine ilişkin soruşturma açmasının ardındansa Alphabet hisseleri güne %0,13’lük sınırlı bir düşüşle başladı.

Dow Jones Endeksi Pazartesi gününde 580 puan birden yükselerek 5 Mart tarihinden bu yana en iyi performansını yakalamıştı. ABD Merkez Bankası’nın yenilenen enflasyon projeksiyonları ve faiz artırma planları nedeniyle geçen haftayı kötü bir performansla geçiren ekonomik açıdan hassas hisse senetleri geçtiğimiz gün geri dönüş sağladı.

Yatırım araştırmaları firması Vital Knowledge’tan Adam Crisafulli piyasalara ilişkin yorumlarında, “Hisse senetleri Pazartesi günü güçlü bir toparlanma sergiledi, ancak S&P'nin yaptığı tek şey Cuma günkü düşüşünü telafi etmekti. Ekonomik döngüyle bağlantılı hisse senetleri Pazartesi günü toparlanmış olabilir. Ancak hisseler hala düşüş trendindeler ve yatırımcılar kâr rezervasyonu yapmak için rallileri kullanmalı" ifadelerine yer verdi.

Bitcoin yaklaşık 5 ay sonra ilk kez 30 binin altında

 

Jim Cramer tüm Bitcoin varlıklarını sattı

 

Bitcoin'de ayı piyasası iddiası!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)