E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVergisiz telefon ve bilgisayar desteği Resmi Gazete'de yayımlandı---

Vergisiz telefon ve bilgisayar desteği Resmi Gazete'de yayımlandı

Vergisiz telefon ve bilgisayar desteği Resmi Gazete'de yayımlandı
25 Ekim 2023 - 01:08 borsagundem.com

Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar ile, satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan telefon ve bilgisayarlarda en fazla 5 bin 500 TL destek sağlanacak.

Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar ile, fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan telefon ve bilgisayarın elektronik ortamda düzenlenen fatura ile yapılan satın alımlarında en fazla 5 bin 500 TL'lik destek kullanılabilecek.

Destekten yararlanılarak alınan telefonlar en az iki yıl boyunca sadece destekten yararlanan kişi tarafından kullanılacak.

YILDA 120 GB ÜCRETSİZ İNTERNET

Söz konusu öğrenciler için sağlanacak internet desteği, bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca ücretsiz, aylık en fazla 10 gb olacak şekilde yıllık 120 gb olacak.

Erdoğan'dan gençlere telefon ve bilgisayar müjdesi

 

Bakan Şimşek'ten "vergisiz telefon" açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aydin ger25 Kasım 2023 13:23

    ucu açık belirsiz var ama nasıl var adli destek paketi daha devreye girmis? var evet ama kime nasil kac kişiye hangi telefon?

  • Pala25 Ekim 2023 08:18

    5.500 tlye oyunu satacak adam zaten fakirdir. Fakirler de ucuz telefon kullanirr

  • KASIM25 Ekim 2023 11:55

    sen sattın ya.!

  • Yorum25 Ekim 2023 01:52

    açık öğretim öğrencisi hariç denilmiş asıl açık öğretim öncencisinin buna ihtiyacı var uzaktan eğitim için ayrıca internette açık ögretim öğrencisine lazım yani örgün eğitime gidene bilgisayar telefon lazım ama uzaktan ders alan veya ögretmenden yüz yüze ders alamayan bu sebeple internetten ders anlatımlarını araştırıp izleyip dinlemesi gereken açık öğretim öğrencisine telefon bilgisayar ve İnternet lazım değil mi asıl açık öğretim öğrencisine lazım bu dedikleriniz ayrıca 27 yaşında üniversite okunmuyor mu anlamadım ben bu işi maksat eğitime destek değil mi ayrıca bazı öğrencilere lazım olan bilgisayarlar işlemcisi nin yüksek ve kaliteli olması rem i ekran kartı bakımından yüksek olması şart 30 binden başlıyor böyle cihazlar haberiniz olsun