E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVe Robinho imzayı attı---

Ve Robinho imzayı attı

Ve Robinho imzayı attı
05 Ocak 2019 - 14:22 borsagundem.com

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Robinho, turuncu-lacivertli ekiple 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilyalı yıldız Başakşehir'de 70 numaralı formayı terletecek

Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Başakşehir, devre arasında kadrosunu Robinho ile güçlendirdi. Yıldız futbolcu kendisi için düzenlenen imza töreninde Başakşehir'e gelme nedeninin şampiyonluk yaşamak olduğunu ifade etti.

Robihno'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Başakşehir'e yakınlık hissettim"

"Başakşehir gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Buraya gelmemdeki en büyük neden şampiyon olma isteğim. Ailem ve ben Sivas'ta çok iyi ağırlandık. Sivasspor camiasına ve taraftarlarına da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Başakşehir'e karşı oynadığım ilk maçtan itibaren bu takıma karşı bir yakınlık hissetmiştim. Oynanan futbol hoşuma gitmişti ve benim karakterime uygun olduğunu görmüştüm. Hangi mevkide olursa olsun benim ilk amacım futbol oynamak. Hocam benden ne istiyorsa onu layıkıyla yapmaya çalışırım."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)