E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVardiyalı eğitim önerisi---

Vardiyalı eğitim önerisi

Vardiyalı eğitim önerisi
11 Temmuz 2020 - 11:13 borsagundem.com

Sağlık Bakanlığı Korona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, "Okullar için de hibrit (karma) modeller var, yani yarısı evde yarısı okulda gibi bir eğitim düzeni söz konusu olabilir. Belki vardiyalı eğitim de söz konusu olabilir" dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • krall11 Temmuz 2020 15:23

    her yeri cami ile doldurdunuz okul ile doldurmak yerine yılarca. şimdi vardiyeli eğitim. 8-4  4 -12  gibi vardiye sistemi ile yapın da tam olsun

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU11 Temmuz 2020 20:40

    cami lerin minaresindeki ucu sana yine batıyor.sen islamiyete veya ALLAH a inanmayabilirsiniz.bizim adımıza neden konuşuyorsun.

  • Kral11 Temmuz 2020 15:58

    Keşke yapılan camilerin içini hakkıyla doldurabilseydik.

  • mucize reis ;) Öneri11 Temmuz 2020 12:12

    Bizde bunu önermiştik. Uygulama çok zor.Bir kaç işin içindeki öyle dedi.. sonra şunda karar kıldık.SONUÇ: 1 -öğrenciler önce 2 ye bölünecek. 8 aylık eğitim olacak ,  4 ay bir grup + 4 ay bir grup... sonra, online eğitim desteği sürecek.  şimdi 4 ay okuyacak grup kendi içinde sabahcı ve öğlenci olacak. not: bu durumda bir sonraki dönem sınava girecekler normal eğitim alacak kesintisiz normal eğitim. En başarılı model bu diye düşündük ve devletin ilgili birimine fikir /öneri olarak mail attık. Yoksa ciddi sağlık sorunları olacak gibi. aşı 1 yıl bulunmaz. Hem otobüs ve minibüsler, metro vb. servisler en az sayı ile iş yapacak. Veliler okullara gelirse az kalabalık oluşacak. Ülkemiz için en iyisi bu. Hİç okul açılmamasından en iyisi budur. not: şehirler arası özel yasaklar gelebilir. bu durumda eğitim + 2 ay ek uygulama olabilecek.  

  • fevzi11 Temmuz 2020 11:30

    hafta 7 gün 6 gün eğitime açın sınıfın yarısı 3 gün diğer yarısıda 3 gün gelsin.Öğretmen ihtiyacı içinde yeni öğretmenler alın taşımalı eğitim bu ülkeye fetonun verdiği en büyük ihanetlerden biri bundan da vaz geçin herkes ilkokulunu köyünde okusun.yazacak çok şey var ancak dikkate alan çıkmaz