E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü isimler Beştepe'deki resepsiyon için konuştu---

Ünlü isimler Beştepe'deki resepsiyon için konuştu

Ünlü isimler Beştepe'deki resepsiyon için konuştu
01 Eylül 2017 - 05:07 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 30 Ağustos resepsiyonuna katılan ünlü isimler: Şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmaktan, tek vücut olmaktan onur duyduk. Cumhurbaşkanımız her konukla tek tek ilgilendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonuna, Alişan, Ece Erken, Esra Erol, Necati Şaşmaz, Petek Dinçöz, Sinan Engin, Ali Şentürk, Erhan Çelik, Serkan Çağrı, Wilma Elles, Gökhan Töre-Esra Bilgiç, Mustafa Keser, Hidayet Türkoğlu, İbrahim Sadri, Yavuz Bingöl, Vildan Atasever gibi sanat ve spor dünyasından tanınmış isimler de katıldı. Ünlü isimler davette yaşananları şöyle anlattı:

Alişan: Sayın Cumhurbaşkanımız ve değerli hanımefendinin ev sahipliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladık. Beni en çok mutlu eden, ki hiçbir zaman unutulmadı ama şehit yakınları ve gazilerle birlikte bu özel gecede birlikte olmaktı.

SİNAN ENGİN: O BİR DÜNYA LİDERİ

Erhan Çelik: Milletimizin, Gazi Mustafa Kemal'in liderliğinde başlattığı istiklal mücadelesi, tüm imkânsızlıklara rağmen 30 Ağustos zaferi ve bugün o zaferin yıldönümünde Türkiye'nin dünyaya yön veren ülkeler arasında yer almasının haklı gururunu yaşıyorum. Tüm şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve devlet büyüklerimiz de vardı. Çok mutlu olduk.



Esra Erol: Şehit Fethi Sekin'in eşi yanıma gelip o dönemde gösterdiğim destek için çok teşekkür etti. Bir süre sadece birbirimize sarıldık. Fethi Sekin'in babası ve geride kalan evlatlarıyla kucaklaştım. O an anlıyorsun ki kalben dokunmak acıyı dindirmesi imkânsız olsa da bir nebze iyi geliyor.
Ece Erken: Bu yıl da bana evlilik esprileri yapıldı. Alişan'ın başı bağlanınca sıra bana geldiğini söyledi Sayın Cumhurbaşkanımız. Hanımefendi de Cumhurbaşkanımız'ın yanında tüm konuklarla yakından ilgilendi.

İbrahim Sadri: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde milletimizin her kesiminden insanlarla bir araya geldik. Özellikle şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizle birlikte olmak onur vericiydi.
Sinan Engin: Ben Cumhurbaşkanımız'ı çok eski tanırım. Elimi tuttu, konuştuk. O bir dünya lideri...
Berdan Mardini: Resepsiyon çok güzel geçti. Her şeyden önce Cumhurbaşkanımız'ın elimi sıkı sıkı tutmasını unutmayacağım. Kendisiyle Doğu'da kültür sanat etkinlikleri için yapılması gerekenlerle alakalı randevulaştık. (Sabah)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)