E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıÜnlü & Co Türk hisselerine olumlu bakıyor---

Ünlü & Co Türk hisselerine olumlu bakıyor

Ünlü & Co Türk hisselerine olumlu bakıyor
12 Ocak 2016 - 13:00 borsagundem.com

Ünlü & Co, "2016'da Türk hisse senetleri için görüşlerimiz yapıcı"

Ünlü & Co, gelişmekte olan piyasalardan negatif haber akışına, yüksek faizlere rağmen 2015'te ekonomik aktivitenin esnek olmaya devam ettiğini ve 2016'da cazip değerlemeler ve makro görünümde beklenen iyileşmenin desteğ ile Türk hisse senetleri için yapıcı bir 
görüşe sahip olduklarını bildirdi. 
Fed politikaları, jeopolitik riskler, Çin'in yönlendirdiği global ekonomik yavaşlama gibi risklerin, TCMB politikaları ve siyasetten kaynaklı belirsizliklerin olduğu ortamda bardağın dolu tarafını görmeyi seçtiklerini belirten Ünlü & Co, yaptıkları analizlerin piyasanın cari seviyeden yüzde 30 yükseliş potansiyeli olduğunu ortaya koyduğunu savundu. Yaptıkları dip-zirve analizinin sonuçlarının endeks için yükseliş hedefinin en düşük noktası olarak belirledikleri 93.200  hedefiyle tutarlı olduğunu belirten Ünlü & Co, bunun yüzde 32 yükseliş potansiyelini ifade ettiğini vurguladı. 
Bununla birlikte Ünlü & Co, piyasanın ekonomide bir çıpanın yokluğunda konjonktürel yörüngesini devam ettireceğine inandıklarını belirtirken, Türkiye'nin rekabet gücü ve verimlilik konuluarını düzeltecek yapısal reformlara ihtiyacı olduğunu ifade etti.
Ünlü & Co yayınladığı raporda en beğendiği hisseler ile Garanti Bankası, İş Bankası ve TSKB'ye sayarken, Akbank'ı da beğendiklerini vurguladı. Finans dışı sektörden beğenilen hisselerde ise Tüpraş, Petkim, Türk Telekom, Ülker, TAV Havalimanları, Soda Sanayi ve Tat Gıda yer aldı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • barış d.13 Ocak 2016 18:30

    al sazı eline ver gazı millete..çoştur çoştur hadi koştur bi oyana bi bu yana sat sat sat ver malı millete..gelsin gelisn paracıklar..ohh ohh ne güzel dünya..hoh hoh yolunacak kaz bi dünya..

  • alpertunga12 Ocak 2016 15:58

    benim yorumum neden yayınlanmadı yanlışlık nerde? 31 aralıkta son yarım saatte verdiği otomatik emirlerle bir çok hisseyi( çoğu IMKB 30 )göçerten bu kurum değil mi? o kadar güveniyorlardı neden sattılar....işlem yaptığım bütün hisselerde %4-5 düşüş yaşattılar otomatik emirlerle ,ertesi seansta da devam ettiler satışa..

  • trend12 Ocak 2016 15:11

    2010-2015 yıllarında tek yıllar aşağı çift yıllar yukarı doğru hareket yapmış, RSI & MACD teknik verileride destekliyor...bunu anlamak içinde ayrıca uzman olmaya gerek yok:)

  • ibo 12 Ocak 2016 14:43

    verin gazı ky ya