E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜnal'dan şeker fabrikaları hakkında açıklama---

Ünal'dan şeker fabrikaları hakkında açıklama

Ünal'dan şeker fabrikaları hakkında açıklama
05 Mart 2018 - 19:48 borsagundem.com

Mahir Ünal, şeker fabrikalarının özelleştirme kapsamına alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ünal, şeker fabrikalarının özelleştirme kapsamına alınmasına ilişkin açıklama yaptı. 


Ünal Şeker fabrikalarının özelleştirmekapsamına alınması ile ilgili "Kazanılmış hakların herhangi bir şekilde kaybına fırsat vermeden, yine özellikle pancar üreten çiftçilerimizin hiçbir şekilde mağdur olmasına izin vermeden gerçekleştireceğimiz bir düzenlemeyi konuşuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuda herhangi bir müdahalesi söz konusu olmayacak" dedi.

SEÇİM GÜVENLİĞİ

Ünal: CHP'nin seçim güvenliğiyle ilgili görüşmeleriyle ilgili olarak ise "Maalesef CHP'nin görünen o ki derdi seçim güvenliği değil, bu konuda bir meşruiyet krizi oluşturmak, kafa karıştırmak. Sekiz defa kaybettikleri seçimi dokuzuncu defa kaybedeceklerini bildikleri için bugünden buna bir bahane hazırlamak gibi bir gayret görülüyor." ifadelerini kullandı. 

"DEVREYE GİRECEK" İDDİASI 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, TRT Haber’de yayınlanan bir programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 şeker fabrikasının satılmasına asla izin vermeyeceğini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CAN06 Mart 2018 00:46

    SAYIN MAHİR ÜNAL BEY HER MAKAMA YAKIŞIYORSUN SENLE GRUR DUYOYORUM KAHRAMAN MARAŞIN MEDARİ İFTARİ HELAL OLSUN SANA

  • MERT06 Mart 2018 00:35

    SATILMADIK NE KALDI LÜTFEN KAR EDEN KURULUŞLARIDA SATTINIZ TÜPRAS PETKİM TELEKOM NE KADAR FABRİKA VARSA SATILDI YERİNE FABRİKA YAPIN ÜRETİM OLSUN İŞ SAHASI ACILSIN

  • tabi canım.05 Mart 2018 23:54

    yav siz neyi konuşuyorsunuz,Cumhurbaşkanı satılacak derse satılır,satılmayacak derse satılmaz.siz fazla kafanızı bu işlere yormayın..

  • mtu05 Mart 2018 23:05

    polisiye film :)

  • ŞABAN DOGAN05 Mart 2018 21:46

    Allah rızası için şu abd pislikleriyle iş yapmayalım...

  • recai05 Mart 2018 21:43

    fetöcüler şeker fabrikalarını satmaya çalışıyor. reis buna izin vermez

  • misafir05 Mart 2018 22:08

    sonra koyun diyince de kızıyorsunuz

  • Türkoğlutürk05 Mart 2018 21:34

    Bir kerecik olsun satma yerine açmayı becerin. Çiklet fabrikası olsun açın

  • Özvatandaş05 Mart 2018 21:14

    Sizler sadecebirilerine yaranıcam diye taşeron denilen şeytanın işini getirdiğiniz yattıkları yerden para kazanıp göbek büyüten patron bozuntuları açlık yoksulluk sınırında maaş vermek zorunda bıraktınız zengini daha zengin ülkenin üçte ikisini açlığa mahkum ettiniz!!!! Esnaf kalmadı,çiftçi kalmadı,emekli bitti ,kömür işcileri bitik özelleştirip sata sata yandaş zengin ettiniz artık sizin final yılınız ondan ne var ne yok satma peşindesiniz ALLAHIN adaleti yakındır

  • Tam komedi05 Mart 2018 20:36

    Güya erdoganin haberi yok muş! Duyda inanma bayram tatiline bile erdoğan karar verirken koskoca şeker fabrikaları satılacak da erdogana sormayacaklar !!! İnanan var mı buna ? Hergün akp kongresinde AFRİN harekatını övüne övüne anlatanlar iş şeker fabrikalarına gelince tek kelam edemiyor ! NEDEN ? Bunlar uzaktan kumandalı LIDER. BUNLAR HALKIN DEĞİL PATRONLARININ İSTEĞİNE GÖRE HAREKET EDER. Bazı saflar da bunları milli sanar o şeker fabrikalarının çoğunu kuran RAHMETLİ ERBAKAN DIR. akp nin 15 yıldır milli bir derdi yoktu 15 temmuzdan sonra alayı milli oldular . HEPSİNİN ÇOCUĞU BEDELLİ , ÇÜRÜK ASKERLİK YAPTI FAKAT akp kongesinde KAMUFLAJ GİYERLER. YAZIKLAR OLSUN . Toprağın üstünde adalet bulamayanlar umudunu toprağın altına bırakmış!

  • Gelde inan05 Mart 2018 20:08

    Önce yaptığınız özelleştirmelerde de hic bir hak kayıbı olmamıştı!Işçileri 4c gibi ucube bir çalışma şartlarında asgarî ücretten biraz fazla maaşla çalıştırmamıstiniz değilmi ?