E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÜlker: Sırası gelince Şok halka arz olacak---

Ülker: Sırası gelince Şok halka arz olacak

Ülker: Sırası gelince Şok halka arz olacak
02 Aralık 2014 - 15:47 borsagundem.com

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker: Şok marketler halka açıldığında daha fazla kazanacaktır.

İngiliz bisküvi devi United Biscuits’i alarak dünyanın en büyük üçüncü bisküvi şirketi haline gelen Yıldız Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Fortune Türkiye’ye yaptığı konuşmada satın almadan halka arza çarpıcı açıklamalar yaptı.

Murak Ülker, Şok'un halka arz edilip edilmeyeceği sorusuna, "Elbette sırası gelince Şok halka arz olacak. Perakende iş olduğu için tedarikçi olduğumuz için satış şirketlerini halka arz etmek istiyoruz. Bizim Toptan’da bunu yaptık. Mesela piyasada kaybolmak üzere olan ara toptancıları ihya ettik. Bakkalların bağımsız kalabilmesi için çalıştık. Kuyumcular nerede; Kapalıçarşı’da. Başka yerde de aramazsınız. Bir mahallenin de lokasyonu neresiyse bu işte de böyledir. Hedefimiz piyasadaki dengelerin değişmeden muhafazasını sağlamak. Şok ayakta kalmalı. Bizim Şok Marketler’in piyasada düşük bir piyasa hakimiyeti vardır. Büyük olan bakkallar, lokasyon açısından iyi iş çıkarıyorlar. Herkes rakiplerinden daha iyi olmak zorunda. Şok marketler halka açıldığında daha fazla kazanacaktır. Bağımsız kalabilmek lazım" yanıtını verdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)