E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkrayna, Almanya'dan bu kez de denizaltı istedi---

Ukrayna, Almanya'dan bu kez de denizaltı istedi

Ukrayna, Almanya'dan bu kez de denizaltı istedi
29 Ocak 2023 - 16:17 borsagundem.com

Ukrayna, Almanya’dan askeri yardım olarak HDW 212A denizaltısı talep etti

Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Andrey Melnik, Berlin’den, ‘dünyanın en iyi denizaltılarından birisi’ olduğunu söylediği Alman yapımı HDW 212A denizaltısı göndermesini istediklerini kaydetti.

Melnik, Karadeniz’de Rus güçlerine karşı kullanmak istediklerini belirttiği HDW 212A denizaltısı için, “Neden Ukrayna’ya gönderilmesin ki?” ifadelerini kullandı.

Sputnik'te yer alan habere göre, Alman ordusunun elinde altı adet HDW 212A denizaltısı olduğu biliniyor. Almanya daha önce baskılar karşısında Ukrayna’ya kendi yapımı olan Leopard 2 tanklarından göndermeyi kabul etmişti.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz’un, Ukrayna’ya söz konusu tanklar dışında yeni askeri yaptırımlar yapılması konusunda istekli olmadığı biliniyor.

ABD'den Ukrayna'ya tarihi yardım: 31 tank desteği

 

Almanya'dan Leopard tanklarının Ukrayna'ya verilmesine yeşil ışık

 

Savunma bakanları Ukrayna'ya Leopard tankı için anlaşamadı

 

Almanya'dan Polonya'ya 'tank' uyarısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Submarine30 Ocak 2023 09:16

    İyi de bu denizaltilarin boğazlardan geçişine izin verilecek mi?

  • Sinan29 Ocak 2023 23:53

    Ahmet, baran ve dımbıl üçlüsü hala utanmadan yorum yazacak yüzünüz var ya, gerçekten cevap verecek bir şey bulamıyorum.

  • Tufan29 Ocak 2023 23:14

    Yahudi zelensky daha önceki 2 dünya savaşını çıkaran yahudiler gibi 3. dünya savaşını çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Uzun menzilli füze verilecekmiş beyfendiye ki moskovayı vurup nükleer savaş çıkarsın. Yahudi neredeyse orada kaos orada zulüm orada kan vardır.

  • Yahudi30 Ocak 2023 00:50

    Tufan sen saraya düşmansın galiba ;) 

  • DIMBIL29 Ocak 2023 17:24

     (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6) 

  • baran29 Ocak 2023 17:11

    Demek ki hiç bir hazırlığın olmadığını bile bile Rusya ya kafa tuttun!  En azından  yumuşak güç politikası izleseydin halkın da bu kadar kırılmazdı!  Dayak yiyeceğini bile bile bunu yaptığına göre senden bayağı kuşkulanmaya başladım. Nato ya 3 yıl girmeme tahattütü verip oyalasaydın bu duruma düşmezdin. Ayrıca  Nato kimseyi ya da hiç bir ülkeyi koruduğu falan yok. 1940-1991 arası hariç bunun dışında  ki 1991 den itibaren Amerika tamamen zulüm ve baskı için kullanılan bir ülke olmuştur. Düşünün bir kere Irak ta önce Saddam ın Kuveyti işgali ile başlayıp sonrasında kimyasal silah bahanesi ile bir kez daha işgal edilip Irak halkının nasıl sefalete ve felakete düşürüldüğünü!  Saddam denen diktatörün bie mumla aratan bu Amerikalılar değil mi?   Libya da Kaddafi yi bile aratan bu soysuzlar değil mi? Mısır da  Siis denen soysuza yol veren yine bunlar değil mi?  Sakın ola gaflete düşmesin kimse. 

  • AHMET ÖZBIR29 Ocak 2023 20:29

    Başbakan Ahmet Davutoğlu iken rus uçağını düşürülmüş idi.az kalsın rusya ile bizi savaştırıp ukrayna dan önce ülkemizi darmadağın yaptıracaklar idi.ALLAH tan başımızda bir dünya lideri RTE var da sağ duyulu hareketleri sayesinde savaş çıkmamıştır.şimdi de yıllarca ak partinin ekmeğini yiyen suyunu içen ali babacan iktidara gelince siha tiha silah sanayine dokunup kapatacak mış.