E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA: 4 hakem de değişecek, maç bu akşam devam edecek---

UEFA: 4 hakem de değişecek, maç bu akşam devam edecek

UEFA: 4 hakem de değişecek, maç bu akşam devam edecek
09 Aralık 2020 - 01:05 borsagundem.com

4. hakemin ırkçı söyleminin ardından tek yumruk olan Başakşehir Avrupa'da tarih yazdı. UEFA Başakşehir'in talebini kabul etti. Maç bu akşam saat 20.55'te 4 yeni hakemle kaldığı yerden devam edecek

Medipol Başakşehir Üst Yöneticisi (CEO) Mustafa Eröğüt, sahadan çekildikleri Paris Saint-Germain (PSG) maçının bu akşam (9 Aralık Çarşamba) kaldığı yerden devam edeceğini ve Rumen hakem ekibinin tamamen değiştirildiğini söyledi.

Eröğüt, Şampiyonlar Ligi'ndeki PSG karşılaşmasında Rumen dördüncü hakem Sebastian Coltescu'nun yardımcı antrenör Pierre Webo'ya ırkçı söylemde bulunması ve Medipol Başakşehir'in maçtan çekilmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Eröğüt, çok talihsiz bir gece yaşadıklarını belirterek oyuncularının psikolojisinin altüst olduğunu belirtti.

Mevcut şartlarda maça çıkmalarının imkansız olduğunu aktaran Eröğüt, "UEFA heyeti ve rakip takım yetkilileriyle yaptığımız görüşme neticesinde müsabakanın bu akşam (9 Aralık Çarşamba) kaldığı yerden devam etmesine karar verildi." diye konuştu.

Mustafa Eröğüt, Rumen hakem ekibinin de tamamen değiştirildiğini, maçın farklı hakemlerle tamamlanacağını kaydetti.

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, bugüne (9 Aralık Çarşamba) ertelenen PSG maçının, TSİ 20.55’te kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı

Irkçı hakeme tepki yağmuru

 

Başakşehir, 4. hakemin ırkçı söylemleri nedeniyle sahadan çekildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie09 Aralık 2020 09:39

    UEFA şampiyonlar ligi gibi özel bir organizasyonun içine eden Başakşehir'e ömür boyu kupalara katılımdan men cezası vermelidir. Ne demek maça çıkmıyorum? Maça çıkmıyorsan İstanbul'a geri dön. Tarihi fark yiyeceğini bildiği için çamura yattılar. Bir futbolsever olarak bu tür takımları görmek istemiyorum.