E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUber davasında yeni gelişme---

Uber davasında yeni gelişme

Uber davasında yeni gelişme
20 Mart 2019 - 19:23 borsagundem.com

İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası ile Birleşik Taksiciler Derneği'nin, internet üzerinden ulaşım hizmeti veren Uber'e erişimin engellemesi ve haksız rekabetin tespiti için açılan dava, bilirkişi raporu henüz gelmediği için 3 Temmuz'a ertelendi

İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, davacı Birleşik Taksiciler Derneği, İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası vekilleri ile feri vekiller ve davalı Uber Turkey Yaz. Limited ve Uber Int. BV şirketinin vekili hazır bulundu. Duruşmada bir taksi sahibi olan Çiğdem Yılmaz adına avukatları da davaya feri müdahillik talebinde bulundu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : )20 Mart 2019 22:39

    ya taksicilerde dernek vasıtası ile aynı işlemi yapsınlar. nedne yapamıyorlar= ?  eğitim kalitesi yada masrafları mı çok fazla ? sende bir uygulama yap ve aynı sistemi istanbulda uygula. neden kaliteliyi durdurup, kalitesizle vatandaşı başbaşa bırakıyonuz ?... güncel örnek: yeni tren hattı devreye girdi minibüscüler eylem yapıyor. yahu balık istifi sıcakda ter içinde ayakda giden bizler, fatura fiş bilet kesmeyen sizler. ama ücreti kdv dahil alan sizler... ne kilima açıyonuz, ne araçlarda ayakda gitmesin vatandaş diye yolcu almayayaım sefer sayımızı çoğaltalım diyorsunuz. para para para tek amaç... hizmet vatandaşın memnuniyet 5 ci planda... uber de ise, klimalı, kaliteli, yeni araçlar, güvenilir şoforler, eğitimli kibar yaklaşımlı şoforler var. parası belli binince sor hemen. şoforleri notluyorsunuz, şikatleriniz anında değerlendiriliyor uberce, şofor yapamıyorsa uberden çıkartılıyor. sorun ne ? TAKSİCİ+MİNİBÜZCÜ UYUM SAĞLAYAMIYOR MU?

  • baba20 Mart 2019 22:03

    TAKSİ 1000 LIRAAAAAAAA