E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye ekonomisi nereye gidiyor?---

Türkiye ekonomisi nereye gidiyor?

Türkiye ekonomisi nereye gidiyor?
17 Ekim 2018 - 13:51 borsagundem.com

TÜSİAD'ın “Ekonomi Toplantıları” dizisinin ilki “Türkiye Ekonomisi Nereye Gidiyor?” başlığı ile bugün düzenleniyor. Toplantıda mevcut ekonomik görünüm, eğilimler ve senaryolar tartışılacak

TÜSİAD güncel ekonomik koşulları ekonomi alanındaki uzmanlar ile değerlendirmek amacıyla “TÜSİAD Ekonomi Toplantıları” başlıklı bir toplantı dizisi düzenliyor. “Türkiye Ekonomisi Nereye Gidiyor?” başlıklı ilk toplantı bugün TÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleştirecek. Toplantıda mevcut ekonomik görünüm, eğilimler ve senaryolar ele alınacak.

Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Refet Gürkaynak toplantıda ekonomik görünüm konulu bir konuşma yapacak. Sunumun ardından TÜSİAD Başekonomisti Zümrüt İmamoğlu moderatörlüğünde “Eğilimler ve Senaryolar” başlıklı bir panel düzenlenecek. Panele Ekonomist Atilla Yeşilada, TSKB Ekonomik Araştırmalar Müdürü Burcu Ünüvar ve Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Refet Gürkaynak konuşmacı olarak katılacak.

Toplantı dizisi çerçevesinde önümüzdeki günlerde enflasyonla mücadele, işsizlik ve büyüme temalı toplantılar düzenlenecek.

Program şöyle

16:30 Açılış

Dr. Bahadır Kaleağası, TÜSİAD Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi

16:40 Ekonomik Görünüm

Prof. Dr. Refet Gürkaynak, Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü Bölüm Başkanı

17:00 Eğilimler, Senaryolar

Atilla Yeşilada, ParaAnaliz Dergisi Baş Yazarı, Ekonomist Burcu Ünüvar, TSKB Ekonomik Araştırmalar Müdürü Prof. Dr. Refet Gürkaynak, Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü Bölüm Başkanı Oturum Başkanı: Dr. Zümrüt İmamoğlu, TÜSİAD Başekonomisti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)