E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye 68 yıllık NATO üyeliği boyunca ne kazandı, ne kaybetti?---

Türkiye 68 yıllık NATO üyeliği boyunca ne kazandı, ne kaybetti?

Türkiye 68 yıllık NATO üyeliği boyunca ne kazandı, ne kaybetti?
18 Şubat 2020 - 20:11 borsagundem.com

68 yıllık NATO üyeliği Türkiye’ye ne getirdi, ülkeden ne götürdü? Gelecekte Türkiye’nin NATO’dan fayda sağlaması mümkün mü? Vatan Partisi'nden Semih Koray ve 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Başkanı Dilek değerlendirdi...

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 19 Şubat 2020 08:52

    NATO sayesinde amerikan uşaklığı yaygınlaştı. Kurtuluş savaşından sonra ayağa kalkan, gitti abd nin kucağına oturdu.

  • Pala19 Şubat 2020 05:39

    Ukraynaya bak görürsün

  • Ali18 Şubat 2020 22:37

    Nato bize çok şey kazandırdı..

  • bir yorum.18 Şubat 2020 20:55

    Nato üyeliği Türkiyenin gelişmesine vurulan bir prangadır. Türkiyemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk manda yı hiç bir şekilde tasvip etmediği ve meclistende red olunduğu halde natoya girmekle biz gizli açık abd nin mandası haline geldik. Nato bizin sanayimizin gelişmesine de en büyük engel olmuştur. Birde vatan evlatlarını zaten bizi mecburen alacakları bir birliğe girmek için korede sehit edilmesine sebep oldular.Çünkü yaltada dünyayı iki kutuplu olarak yönetme projesini uygulamaya koymuşlardı ve biz abd lilere düştük. Maalesef şu anda Türkiyenin hala gelişmekte olan ülke kategorisinde olması işte bu nato üyeliğinden dolayıdır. Ama üye olmasaydık bu sefer abd bizimle kesinlikle uğraşacaktı.Bunuda gözardı etmemek lazım. 

  • fafa18 Şubat 2020 20:34

    Nato üyeliği Türkiye'ye ,her on yılda bir askeri müdahale getirdi,darbeler yaptırdı,ülkenin gelişmesi engellendi.Nato'nun gizli güçleri vasıtasıyle faili meçhul cinayetler işlendi.Rusya'yı engellemek uğruna sağcı solcu diye Türkiye'yi bölerek  5000 insanımızın ölümüne sebep oldu.Amerika'nın eli daima içimizde oldu,halen de öyle.