E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk yetkili: Operasyon için ABD'nin çekilmesi beklenecek---

Türk yetkili: Operasyon için ABD'nin çekilmesi beklenecek

Türk yetkili: Operasyon için ABD'nin çekilmesi beklenecek
07 Ekim 2019 - 13:48 borsagundem.com

Reuters'a konuşan bir Türk yetkilinin, "Türkiye operasyon için ABD'nin çekilmesini bekleyecek" dediği belirtildi.

Reuters tarafından aktarılan haberde, Beyaz Saray'ın Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine bir harekat düzenleyeceğini açıklaması üzerine konuşan bir Türk yetkilinin, söz konusu operasyonun 'ABD'nin çekilmesinin ardından başlayacağını' söylediği belirtildi.  

Konuşan üst düzey Türk yetkili, bu kararın 'herhangi bir kaza yaşanmaması' adına alındığını açıkladı ve sürecin tamamlanması için yaklaşık bir haftalık bir süre geçeceğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sefik Sümbül07 Ekim 2019 18:08

    bence kılıçtaroğlu acilen bir jet veya helikoptere atlayıp kandil ve ardından da kobani ye ondan sonrada şam giderek bir trafik oluşturmalı ve bu savaşı durdurmalıdır.

  • Enes08 Ekim 2019 23:15

    Zamları da bahane edin kılıçdaroglu,na yeter biktık bu cücük kafayla yaptığınız iftira ve yalanlamalardan artık millet yemiyor

  • the Plan 07 Ekim 2019 15:43

    1- Suriyede milli  güvenlik açısından stratejik elde edilebilir  noktaların km sınırı olmaksızın kararlı kontrolü 2- Suriye ile konuşup acil bir on maddelik iç barış yasaları çıkarılması. (Af, mliter grupların silahsızlandırılması, birleşik suriye ordusu kurulması, seçimler vb konularında) 3- Suriye İran TÜrkiye ve Rusyanın oluşturduğu birleşik barış grubu (BBG) kurulup Fıratın batısı ve doğusu dahil tüm silahlı grupların  PKK vs bu grup gözetiminde silah teslimi yapması 4- Ekonomisinin canlandırıması ve inşaat faaliyelterine başlama 5- Mültecilerin dönüşü 6- Yeni anayasaya ve normale dönüş 

  • türk askerine yazık07 Ekim 2019 14:45

    yine birilerine maşa oluyoruz. bizim harcımız değil yurt dışında operasyon yapmak. kaymağını bize yedirmezler.

  • Pala07 Ekim 2019 14:11

    Yazık boşa insan ölecek

  • Azad07 Ekim 2019 14:06

    Abd kendi askerlerini çeker,zaten birkaçyüz askeri var. Binlerce tır malzeme ve silah yığınağını yaptığı vekili pyd orada.Suriyeden parça koparmayı kafaya koymuşlar.Hoş, koparsa da tutunamaz orada ya.  Kasım ayında Trump ile görüşene kadar oyalanmaya devam. Sonrası Allah Kerim.