E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk ve Azerbaycan ordularından 'gözdağı' tatbikatı---

Türk ve Azerbaycan ordularından 'gözdağı' tatbikatı

Türk ve Azerbaycan ordularından 'gözdağı' tatbikatı
27 Temmuz 2020 - 13:42 borsagundem.com

Türk ve Azerbaycan silahlı kuvvetleri, Azerbaycan'da geniş kapsamlı ortak askeri tatbikat düzenleyecek. Tatbikat Bakü, Nahçıvan, Gence, Kürdemir ve Yevlah'ta sürdürülecek.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, tatbikata her iki ülkeden kara ve hava kuvvetleri katılacak.

Hava kuvvetlerinin tatbikatı 29 Temmuz'da başlayacak, 10 Ağustos'ta sona erecek. İki ülkeden savaş uçaklarının yer alacağı tatbikat Bakü, Nahçıvan, Gence, Kürdemir ve Yevlah'ta sürdürülecek.

Kara kuvvetlerinin tatbikatı ise Bakü ve Nahçıvan'da 1-5 Ağustos'ta yapılacak. Tatbikatta çeşitli emirler icra edilecek, zırhlı araçlar, top ve havanlardan temsili düşman hedeflerine atışlar yapılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • t27 Temmuz 2020 15:55

    Ermeni'ler Nahçıvan'a saldıramıyor çünki aksi halde, Türkiye burayı ilhak edecek. Herkes herşeyin bilincinde.

  • ye27 Temmuz 2020 15:10

    Sosyal deney geldi aklıma. Sözde Azerbaycanda Türk bayrağını yapmaya çalışıyor bazı gençler, Nerede ise Türk bayrağını yakatırmıyor Azeri türkleri. Kendi bayrağı gibi alıyor. Sonra aynısını Türkiyede yapıyorlar, apaçi denen gençler bile, Azeri bayrağını yaktırmıyor bizim kardeşimim onlar diyor. Yani gençler çok bilinçli ve okuyor, biliyor, birbirlerine anlatıyor. okullarda eğitim yetersiz.Hakkını vermek lazım Cüneyt arkın bu bilinci bu millete aşıladı. Yaptığı kara murat filmleri sanırız, herkesce izlendi şimdi komedi olsada, oradaki verdiği aşı, minsanlarımızın kardeşil ve birlik olmasına en büyük örnek oldu.Mİlletimiz okumaz iblmez, eğitim derslerindede böle bişe yok. ATatürk ve türk birliği kaç kişi okulda eğitim aldı ? eğitim sıfır.

  • Volkan27 Temmuz 2020 14:25

    Kardeşlerimiz ile birlikteyiz.