E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTurizm devi batıyor, turistler mahsur kaldı---

Turizm devi batıyor, turistler mahsur kaldı

Turizm devi batıyor, turistler mahsur kaldı
22 Eylül 2019 - 11:46 borsagundem.com

İflas bayrağını çekmenin arifesinde olan İngiliz turizm acentesi Thomas Cook, dün İngiliz hükümeti ile masaya oturarak "kurtarma planı" için görüştü.

1841’de kurularak dünyanın en eski seyahat ve turizm acentesi olan Thomas Cook için yolun sonu göründü… Büyük bir borç batağında olan ve sanal seyahat acenteleriyle mücadele edemeyen Thomas Cook, zor durumda olduğunu duyurarak İngiliz hükümetiyle masaya oturdu. İflas etmemek için en az 250 milyon dolar bulması gereken şirketin yetkilileri dün İngiliz hükümetiyle bir son dakika görüşmesi yaptı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : ))23 Eylül 2019 00:47

    özel sektörün borcu o.. devletin borcu değil... ingiliz devleti ödemez... ingiliz devletinin deil : ))) eeee ingiltere şirketi batırsa, işsizlik, işsizlik maaşları, sincirleme bir çok orta ve küçük ajenta iflas eder... DERSİMİZİ ALDIK... ÖZEL SEKTÖR BATARSA, DEVLET DAHA BÜYÜK ZARAR UĞRAR, işsizlik, tüketim düşmesi, ekonomiyi olumsuz etkileyen para kayıpları, zincirleme kayıplar, sgk lar, emekli sandıkları, ee sağlık giderleri ürem giderleri vb. vb. vb. 

  • Okie Dokie22 Eylül 2019 13:47

    İsrailli turizm şirketleri Thomas Cook'u satın almalı bence.