E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTurhan Çömez gönüllü doktor oldu---

Turhan Çömez gönüllü doktor oldu

Turhan Çömez gönüllü doktor oldu
03 Kasım 2014 - 06:38 borsagundem.com

AK Partili eski milletvekili ve Ergenekon sanıklarından Dr. Turhan Çömez, Güney Afrika’nın başkenti Johannesburg’da gönüllü doktorlara katıldı

Dünyanın en büyük travma ünitesine sahip Baragwanath Hastanesi’nde çalışmaya başlayan Çömez, 1 aylık gönüllü hizmetinin ardından İngiltere’ye döneceğini belirterek, “Belki bu da hakkımda Kırmızı Bülten’le aranıyor iddialarına bir yanıt olur” dedi. Çömez’in, Ergenekon davası süresince yakalanmadığı ve Türkiye’ye dönmediği için ifadesi alınamamıştı. Bunun üzerine dosyası ayrılan Çömez hakkındaki Kırmızı Bülten talebini de Interpol karara bağlamamıştı. 2008 yılından bu yana İngiltere’de yaşayan Çömez, Birleşik Krallık Uluslararası Travma Komitesi’ne seçildikten sonra gerekli tüm sınavları geçtiğini, dünyanın herhangi bir yerinde doğal afet, deprem veya savaş olursa komite adına hayat kurtarmakla görevlendirileceklerini anlattı. Çömez, bulunduğu hastanede günde ortalama 6 ameliyata girdiğini belirterek, Türk hasta da tedavi ettiğini ve Türkiye’den gelen genç hekimlere eğitim de verdiğini söyledi.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halim abi03 Kasım 2014 13:28

    kendi toplumunda-türkiyede hastayı yolunacak kaz-para ağacı gibi görürler,elin ülkesinde,böylesi göz boyamalara girişirler,yuh olsun.