E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri dağıtılıyor---

TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri dağıtılıyor

TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri dağıtılıyor
01 Mart 2017 - 17:35 borsagundem.com

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından düzenlenen ve sermaye piyasalarının en prestijli ödülü olan “TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri” ikinci kez sahiplerini bulacak

Sermaye piyasalarının gelişmesine ve bilinirliğinin artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen TSPB Sermaye Piyasaları Ödül Töreni’nin bu yıl ikincisi düzenleniyor. Geleneksel hale getirilen II. TSPB Sermaye Piyasaları Ödüllerinde, TSPB üyelerinin başarılarının nicel ve nitel değerlendirildiği çeşitli kategorilerin yanı sıra, üye faaliyetlerinin ve sermaye piyasasının gelişimine katkı sağlayan basın yayın organlarını değerlendiren “Sermaye Piyasaları Basın Ödülleri” kategorisi yer alıyor.

Basın ödülleri kapsamında, gerçeklik, yenilikçilik, sosyal farkındalık, özgünlük ve etik gibi kriterler göz önünde bulundurularak, kamuoyunu bilgilendirici haber akışı sağlayıp sermaye piyasasına ve topluma fayda sunan basın yayın organları ödüllendiriliyor.

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda sermaye piyasası yazarı, TV programı ve haberi olmak üzere 3 kategoride ödüller sahiplerini bulacak. Aşağıdaki kategorilerde yer alan ödül sahipleri, medya mensuplarının katılımıyla belirlenecek.

1. Sermaye Piyasası Yazarı Ödülü
2. Sermaye Piyasası Programı Ödülü
3. Sermaye Piyasası Haberi Ödülü

Bu kapsamda, yukarıda yer alan her bir kategoride tüm mecralarda 2016 yılı içinde başarılı bulduğunuz ve beğendiğiniz, 3 isim / haber önerilerinizin 06 Mart 2017 Pazartesi akşamına kadar [email protected] adresine iletilmesi gerekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)