E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK içinde kripto yapılanmaya karşı 49 ilde operasyon---

TSK içinde kripto yapılanmaya karşı 49 ilde operasyon

TSK içinde kripto yapılanmaya karşı 49 ilde operasyon
14 Ocak 2020 - 07:22 borsagundem.com

İzmir merkezli 49 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün TSK içerisindeki kripto yapılanmasına yönelik 176 askere yakalama kararı çıkarıldı

İzmir merkezli 49 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisindeki kripto yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 176 şüpheli askere yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında büfe/kontörlü sabit hat ardışık aramalardan tespit edilen 97'si muvazzaf 143 üsteğmen ve 11'i muvazzaf 33 teğmen hakkında gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerin yakalanması için 49 ilde operasyon başlatıldı
Terör, Organize ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için İzmir merkezli 49 ilde operasyon başlattı.

Yakalama kararı verilen muvazzaf askerler arasında 6 F-16 pilotu üsteğmen ile 4 ilçe Jandarma Komutanı da bulunduğu öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ14 Ocak 2020 11:38

    fetö bir siyasi üründür. yani onu doğurup büyüten siyasi kadrolar hesap vermedikçe bu konu kapanmayacaktır.

  • Tam komedi 14 Ocak 2020 11:15

    Asker cesur olursa kahraman , korkak olursa esir olur ! Türkiyenin merkez gücü askerden siyasete geçmiştir, iran islam devrimi gibi bir şeriat gelirse çok gülerim !!!

  • bence14 Ocak 2020 09:22

    yüzbinlercesi kadrolu devlet kurumlarıa girmilş. şuana kadar çok fazla kişi yakalandı ve açğıa alındı. Yani gerçekten o şerefli kadroları hak eden türk gençleri susiyasetin gücünü alan tefö örgütlenmesi ile elendi. Şuan bir çoğu ya işsiz. ya baba ocağında yada alakasız işlerde çalışıyor. Türk milletine bu cezayı çektiren. bu yapılanmanın örgütlenmesi ve kadrolaşmasına sessiz kalan. yapa yapılanmaya destek olan siyasi ayak çıkartılmalı. kendileri devlet konumuna girerken, gerçekden o konumuhak edenler sistem dışıan itildi. devlet devletse hesap sorsun. ucu nereye giderse ditsin. OY ATARKEN BU BENIM EN BÜYÜK KRİTERİM. HAKKIMIN HESABINI İSTİYORUM. caniyede gitse, kiliseyede, uzayada gitse, hesap soracak delikanlı oyumu alır.

  • eee14 Ocak 2020 09:19

    bu 176 terör grubunu orduya sokup... gerçekten askeri sıvanları geçmesi gereken. şuan vatan için şerefli üniformayı giymesi gereken 176 ASIL TÜRK GENCİNİN HESABINI KİM VERECEN? su grubun elediği asıl hak eden şerefli o gençler şuan ne yapıyor? ya işsiz.. ya aç.. ya iş bulamamış.. yada asgari ücretle iş peşinden koşuyor... bu yakalanan lerefsizler olsa olsa, tren istasyonundaki 1 maninıst 2 kompartman görevlisi olur.... İlk seçimlerde büyük hesaplar sorulacak. oyumu ona göre atacapğım. HAKKI YENEN ONBİNLERCE ŞEREFLİ TÜRK GENCİ ŞUAN HAK ETMEDİKLERİ İŞLERDE BU KİŞİLER YÜZÜNE. BUNLARI BU HALE GETİREN ÖRGÜTLEYENLER NEREDE? SİYASİ AYAK NEREDE? NEDNE SİYASİ ARAŞTIRM AKOMİSYONU AKP VE MHP CE KABUL EDİLMİYOR? SINAVLARA GİRİDĞİMİZDE BİZLERİ KİM ELEDİ VE BU KİŞİLERİ KADROLU SOKTU ? HESAP SORUN TOPUNA

  • Bozkır14 Ocak 2020 08:55

    Ulen şu anda fetö nün fetö olduğunu fetönün egemen güçlerin bir piyonu olduğunu bilerek hamaset yapıp fetö ağzıyla konuşankardır siyasi ayağı gerisi laf kalabalığı

  • dokun14 Ocak 2020 08:36

    Siyasî ayağına tik yok onlar dokunulmaz .......Adalet yeri geldimi herkese lazim olacaktır...