E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan merak uyandıran paylaşım: Çok büyük bir şey oldu---

Trump'tan merak uyandıran paylaşım: Çok büyük bir şey oldu

Trump'tan merak uyandıran paylaşım: Çok büyük bir şey oldu
27 Ekim 2019 - 08:02 borsagundem.com

Trump'ın "çok büyük bir şey oldu" şeklindeki paylaşımı kamuoyunda merak uyandırırken, DEAŞ lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin İdlib'de ABD birliklerinin düzenlediği bir operasyonda ölmüş olabileceği iddia edildi

ABD Başkanı Donald Trump'ın Twitter hesabından "Az önce çok önemli bir şey oldu." şeklindeki paylaşımı kamuoyunda ve medyada heyecan yarattı.

Beyaz Saray, bu açıklamadan kısa süre sonra, Trump'ın bugün TSİ 16:00'da "önemli bir açıklama" yapacağını duyurdu, ancak açıklamanın içeriğine dair ipucu vermedi.

ABD basınından 'Bağdadi öldürüldü' iddiası

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Polyester 28 Ekim 2019 01:03

    Adam ın dibi...Harbi biliyor bu adam işini..

  • Kamil27 Ekim 2019 21:19

    Abd nin Suriye'nin petrol kuyularından petrol çalıp üslerine götürdüğü, Ruslar tarafından çekilen uydu görüntüleriyle ısbatlandı. Taramp , petrolu güvenceye aldık derken çaldığını söylüyordu. Ünlü sözdür, hırsız yaptığıyla övünürken aslında çaldığını söylermiş (6)  (6) 

  • AAA27 Ekim 2019 13:57

    Yanlışlık olmasın orası güvenli bölge . Güvenli bölgede ne işi var.

  • ilkgun salih27 Ekim 2019 12:37

    idlip teroristlerden arimmamismiydi peki idlipte bagdadinin ne isi var.nerde olduruldu.mevkisi neresi.bagdadi niye olduruldu siyonist yahudiyi ele vermemek ve ne yaptiklarini desifre etirmemek icin .yani kullan kullan at

  • Dalgalı belirsizlik27 Ekim 2019 12:06

    Trump istifa etmeye karar verdiyse üzülmezdim :)) Bir dönem daha bu kişi Amerika'yı yönetirse Dünya ekonomisini neler bekliyor. Yatırım tavsiyesi değildir.

  • KILIÇ27 Ekim 2019 11:56

     ABD DEVLETİ DEAŞTAN DAHA TEHLİKELİ DÜNYA BU TERÖR LİDERİNE KARŞI UYANIK OLUP BİRLİK OLMALI.

  • Ne olmuş olabilir 27 Ekim 2019 09:58

    a- Kuvvet macunu işe yaradı b- Gönderdiği bir mektup çöp kutusu içinde geri geldi c- Attığı milyonlarca twit ilk beğenisi aldı d- Bugün kimseyi kovmadı e- Hiçbiri